Når vinteren kommer, og skoene er  i orden, er det også godt med vanter og huer.

Dette sæt fra Pieces, kan jeg godt lide. De åbne vanter er gode, inden frosten sætter for alvor ind, så man kan læse en bog uden, at skulle tage vanterne af hver gang man skal skifte side 🙂 Jeg har længe ledt efter nogle åbne vanter, der ikke var tynde. Disse ser dejlig varme ud. Huen er jeg lidt spændt på, har så svært ved at finde en hue jeg kan lide, og som er varm.
Udover de åbne vanter, skal jeg også have et par rigtige vanter. Jeg går ikke med fingervanter, fordi mine fingre typisk er for lange til dem, og har svært ved at finde luffer der er store nok, så der skal jeg snart ud og kigge efter nogle 🙂

Derudover har Fabi nogle lækre tørklæder som kunne varme ens hals godt om vinteren.
Så mon ikke at man med et par gode sko, vanter, hue og tørklæde er klædt godt på til vinteren?

1 Comment on Winter is coming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.