“Energibaserede rumvæsener angriber vores planet ved at skyde dræbende kugler af statisk elektricitet ned gennem skyerne. Fire unge amerikanere, der er strandet i Moskva, må forene kræfter med en konkurrerende svensk forretningsmand, hvis de skal overleve den usynlige fjendes invasion.”

Da jeg så traileren glædede jeg mig utrolig meget til at se denne film. Synes den så ret spændende ud, men var lidt skeptisk, fordi den skulle foregå i Moskva. Og efter at have læst forskellige folks meninger om den, som var meget delte, blev jeg lidt mere tvivlene. Ville dog stadig gerne ind og se den i biografen.
Den var ganske udemærket. Den kunne sagtens have været 30 minutter længere uden, at det gjorde noget. Den manglede ligesom et eller andet, kan bare ikke sætte fingeren på hvad. Den var en smule overfladisk. Men jeg blev ikke skuffet, for havde ikke skruet mine forventninger op, så det var meget godt.
Alt i alt en ganske underholdende film, man ikke skal skænke de helt store tanker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.