Michael Oher (Quinton Aaron) ved ikke ret meget om familieliv – og endnu mindre om sport. Den hjemløse teenager kender kun til Memphis’ gader. Den velstillede Leigh Anne Tuohy (Sandra B ullock) ved ikke ret meget om hans verden. Men da hun møder Michael, finder han et hjem, og familien Tuohy finder noget, der kommer til at ændre deres liv lige så meget: En ny elsket søn og bror. B ullocks kraftpræstation sikrede hende prisen som bedste skuespillerinde ved både Golden Globe® og Oscar® uddelingerne 2009.
Baseret på virkelige hændelser.

Jeg havde aldrig hørt om denne film, før min veninde hev den frem fra gemmerne, og synes vi skulle se den. Hun syntes i hvert fald at den var rigtig god.
Og lad mig sige, at jeg blev virkelig overrasket over den. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg kunne forvente, når jeg læste bagside teksten. Jeg elsker den. Den viser virkelig, hvordan mennesker fra 2 vidt forskellige samfund klarer sig, og begge sider fra samfundet. Den viser det gode i mennesket, og hvordan mennesker kan ændre sig.
Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvad jeg mere skal sige om den.
At den er bygget over en virkelig hændelse, gør den kun bedre. For mig der gav den i hvert fald en masse stof til eftertanke, om hvordan nogle menneskers liv er.
Jeg havde så ondt af Michael Oher, men synes det var fedt at se hans udvikling gennem filmen. Og som prikken over i’et, fik man set den rigtige Michael Oher og familien Tuohy til sidst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.