Jeg havde faktisk lidt glemt den “nyeste” spørgerunde, men efter at jeg ryddede op i min mailboks i går, så jeg spørgsmålene, så de bliver besvaret her i et samlet indlæg

Hvor har du fået den så man kan stille spørgsmål?
Jeg kan faktisk ikke huske det, fandt den efter at have søgt nettet igennem. Til den nyeste spørgerunde her, kopierede jeg den bare fra første indlæg

Hvor befinder du dig om 10 år og hvad laver du?
Om 10 år? Uh det er langt ude i fremtiden, jeg har faktisk selv lidt svært ved at forestille mig det. Men hvis det går som jeg håber og drømmer om bor jeg ikke længere i Danmark, jeg er blevet færdig med min uddannelse, og har forhåbentligt fået et godt job, og muligvis også en kæreste. Ellers lever jeg bare livet og nyder det 😉

Har du altid været en som elsker at læse eller er det kommet lidt efter lidt.
Jeg tror faktisk det er kommet lidt efter lidt. Jeg har altid været glad for bøger, og min mor læste også børnebøger højt for mig da jeg ikke selv kunne læse. Jeg kan da også huske den første “rigtige” bog jeg læse Heskehviskeren, jeg fik dog aldrig læst den færdig, fordi den ikke fangede. Det var først senere at jeg fandt min passion: Fantasy bøger.
Alt i alt har jeg altid elsket bøger og læse, men det er først de seneste 10 år at jeg rigtig er gået i gang med det, som jeg er i dag.

Hvad kan du bedst lide at læse engelske bøger eller danske?
Engelsk! Jeg synes mange gange der går noget tabt, når jeg læser oversættelserne. Har kun læst én bog, hvor det var virkelig vellykket synes jeg. Hvor jeg både har læst den danske og engelske udgave. Men er forfatteren fra et engelsk talende land, foretrækker jeg at læse på original sprog. Læser dog også bøger på dansk 🙂 Og af danske forfattere.

Hvad vil du med dit liv?
Jeg vil nyde det! Så enkelt kan det siges. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sige. Jeg vil have en uddannelse, inden for noget jeg brænder for, et godt job, opleve verden og så videre. Men i bund og grund: Nyde livet mens jeg har det.

Er du katte eller hunde menneske? 🙂
Katte mennesker helt klart 🙂 Jegelskersimpelthen katte. Ikke at jeg ikke kan lide hunde, det kan jeg skam godt, men jeg er mere til katte. De er så søde, og helt sine egne med deres helt egne specielle personlighed.

Hvor køber du tøj henne ?? 🙂
Føtex, H&M, Kvickly og andre billige butikker. Det er sjældent jeg køber det over nettet, da jeg gerne vil prøve det først. Hvis pengene er der køber jeg gerne tøj i NOANOA, men de ret dyre, så det er ikke så tit jeg får købt tøj der desværre. De har ellers bare så flot tøj! 🙂

4 Comments on Svar på spørgsmål #2

  1. Jeg har hverken ferie eller skal noget spændende. :p

    Jeg skal arbejde hele næste uge – Inkl. tre lukkevagter og en lørdagsvagt. Woohoo, for mig. Eller noget. :S Men SÅ har jeg ferie derefter. I to uger. Hvor jeg dog ikke skal andet end at være hjemme og slappe af og nyde noget godt vejr forhåbentlig. 🙂

  2. Tak skal du have! 😀 Jeg er også virkelig blevet glad for det. Tror, det kommer til at blive lækkert med alt det nye gulv i fremtiden og så alt det nye lys, der er kommet. Tak igen. 😀

  3. Det er også en skøn serie, så jeg kan kun anbefale dig at komme i gang med den hurtigst muligt. Har du set tv-serien baseret på bøgerne? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.