En ret smuk farve, hvis du spørger mig. Jeg har altid været glad for lilla eller aubergine om du vil, og denne lidt mørke lilla farve er da vidunderlig? Der findes masser af sko og tasker i disse farver. F.eks. en smuk taske fra David Jones. Åh ja, jeg nævner det mærke igen, de har bare nogle fede tasker.
Man kan også få nogle pumps fra Buffalo. Lige den model jeg har vist på billedet, er nok ikke den jeg lige skal starte med at investerer i, når jeg ikke kan gå i sko med høje hæle. 😉
Når jeg ser ordet Buffalo, tænker jeg på de der grimme sko man havde i 90’erne i alverdens grimme farve, de der enorm store klodser. Hehe. Ja, jeg havde sådan nogle, og jeg er ikke ligefrem stolt ved tanken 😛 Jeg mener nok de var sorte, med en skrigende grøn kant. Åh de vidunderlige minder 😉

1 Comment on Smagfuld i aubergine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.