Har I nogle sinde set Anastasia? Hvis I har, så kender I nok denne sang. Jeg synes bare den er så god, og disse to unge spiller den altså så godt! Ville så gerne lære at spille den.

Måske skulle jeg tage springet og prøve at lære den? Selvom jeg ikke vil kunne spille den så godt som fyren…

4 Comments on Once upon a December

 1. Jeg er kun ca. en tredjedel inde i bogen, men fortsætter den sådan her, så ender den klart på min favoritliste! Er forelsket i måden den er skrevet på. Det er bare så originalt. Heldigvis læser jeg den på dansk, tror den ville være utrolig svær på engelsk med alle de navne på planter, blomster og træer.
  Men det er jo en smagssag om man kan lide den, kunne godt forestille mig der er rigtig mange, der ikke vil bryde sig om den. Og så er det selvfølgelig næppe en bog for mænd 😉 At skrive en bog, hvor blomster betyder så meget, gør jo skrivemåden helt romantisk.

  Jeg er simpelthen bare forelsket. Jeg håber du bliver det samme 🙂

 2. Det ér en drengefilm, jo … Jeg fattede heller ikke at David ikke gad se den, men okay; han bryder sig heller ikke om Iron Man. Af en eller anden grund. :s

  Men filmen var god – Der kommer en ordentlig anmeldelse af den, i løbet af dagen. 🙂

 3. Jeg har lige skrevet en anmeldes om Serpina, som er på min blog hvis det er 🙂

  Jeg så dem faktisk i føtex både 1 og 2’eren til 50 kr og jeg var faktisk ved at købe dem begge, men jeg har ikke så mange penge og de skal holde til den 1 så jeg håber at de også er der i næste uge.
  Ja det er meget underligt! men jeg håber at forlaget beslutter at oversætte den sidste .. det andet virker bare for kikset/underligt ..

  Nej det har jeg ikke, men den er på min blandt de 20 ved Must read 2012. Er den god?

  det lyder godt nok smukt! jeg har set filmen op til flere gange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.