Jeg har lige bestilt en ny regnfrakke. Jeg har længe gerne ville have en regnjakke. Altså jeg har en nu, men for det første er det en herrejakke, fordi jeg har svært ved at finde dame regnjakker i min størrelse, som en koster en million. Og fordi det er en herrejakke så er pasformen underlig. Og så er det en billig lortejakke fra Føtex som kun kan klare støvregn.

De gange jeg mest har savnet en regnjakke har været i Irland faktisk. Det pisser jo ned konstant i det land, så gummistøvler og regnjakke er næsten påkrævet. Jeg har gummistøvlerne, og nu også jakken.

regn

Er den ikke fin? Den er endda sat ned, så den koster under 400 kr inkl. porto! Det synes jeg er ret billigt. Jeg har været lidt i tvivl med mønsteret. Man kunne også få den helt i sort, men så var jeg ikke sikker på at jeg kunne passe den. Jeg elsker normalt sære bukser og bluser, i forskellige farver og mønstre, men ligeså snart vi kommer til jakker er jeg en smule sær, og har det bedst i neutrale ens farver. Men ja nu har jeg købt en mønstret, og håber så at jeg kan passe den og den klæder mig, så jeg ikke ligner en ballon med ben 😛

4 Comments on Ny regnfrakke

  1. Hvis den ellers sidder som den skal, så vil den altså klæde dig SÅ meget er jeg sikker på. Kan levende forestille mig dig i den, med det mønster. 🙂

  2. Ej men Partials er så utiltalende med det cover, synes virkelig det er grimt!

    Er glad for du synes det om A Discovery! 🙂 Så kan jeg måske tage mig sammen snart.

  3. Er vild med mønsteret på regnjakken! Tillykke med den. 🙂

    Jeg har selv investeret i en ny regnfrakke for et par dage siden – bare en enkelt sort en – og jeg er også allerede super begejstret for den (især på grund af det vejr, vi har lige i øjeblikket. suk!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.