379465_2454440276805_970072137_n

I spørgerunden var der en der spurgte, hvad mit bedste barndomsminde er. Jeg synes faktisk ikke det er et helt nemt spørgsmål. Jeg mener barndommen er jo alligevel lang, fyldt med rigtig mange minder, gode minder, og at skulle vælge et ud er svært.
Derfor tager jeg en masse små minder, som jeg kan huske i dag, og som betyder noget for mig.

Et minde jeg kan huske, var en juleaften, jeg kan dog ikke lige huske hvilken, hvor jeg fik en lille cd-afspiller af min mor i gave. En af de bedste gaver nogensinde, jeg mener, jeg kunne jo pludselig høre musik på mit eget værelse, og danse rundt og synge med på alle de gode gamle 90’er sange 😉

Et andet godt minde. Da jeg fik en kat. Jeg kan stadig huske da min mor og jeg tog ud for at hente den lille sort hvide killing, som jeg først kaldte Tootsie. Da vi så fandt ud af at det var en dreng, skiftede jeg navnet om til Tony. Jeg elskede den kat, han var så dejlig. Jeg kan tydeligt huske, hvordan han elskede at gemme sig diverse steder, og jeg gik i panik fordi jeg ikke kunne finde ham. Og når jeg så fandt ham et eller andet sted, så gloede han på mig som om jeg var åndssvag 🙂 Og de gange vi legede, hvor enten jeg jagtede ham gennem stuen eller køkkenet eller omvendt, og ja det gjorde vi virkelig 🙂

Jeg har en masse slørede gode minder fra da jeg startede i skole, altså i 0 klasse. Jeg kan huske da jeg fik en fin lille sommerkjole på og skulle hen til den nye skole. Det var en helt nybygget skole, og vi var den aller første klasse der skulle gå der. Jeg kan huske de lege vi legede den første dag, hvor vi skulle lære vores klassekammerater at kende. Det var en god dag, selvom det dog er en del sløret i dag 😉

Jeg synes faktisk det er lidt svært at skulle grave sådanne minder frem, det er som om min hjerne lukker i og siger næ nej 🙂 Men jeg har utrolig mange gode minder, fra både rejser, fødselsdage, juleaftener og meget meget mere 🙂

3 Comments on Mit bedste barndomsminde

  1. Jeg så netop, at du også har lagt en videoblog ud et par indlæg siden. Det er virkelig fint! Jeg håber, at du vil synes om Fae-fever serien. Jeg synes i hvert fald den var lidt anderledes.

  2. Jeg så netop, at du også har lagt en videoblog ud et par indlæg siden. Det er virkelig fint! Jeg håber, at du vil synes om Fae-fever serien. Jeg synes i hvert fald den var lidt anderledes på en rigtig god måde.

  3. Det er godt at høre, at du også godt kan lide Fever-serien. Hvad kan du bedst lide ved den?

    Jeg kan varmt anbefale dig Pullmans værker om nordlyset. De er simpelthen så gode, og jeg glemmer nok ikke min egen reaktion, da jeg læste den første for første gang om den rebelske Lyra og hendes dæmon. De er virkelig gode og medrivende, og jeg håber, at du vil finde dem lige sådan, når du en gang læser dem. Fedt at du også har læst Study-serien. Den er jeg helt vild med, fordi den er så anderledes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.