3244135Forfatter: Maria V. Snyder
Original titel:  Magic Study
Serie: Study Series #2
Antal Sider: 419
Genre: Fantasy
Forlag: MIRA
Udgivet: 2008
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Poison Study (#1)

Det handler den om:
You know your life is bad when you miss your days as a poison taster…

With an execution order on her head, Yelena has no choice but to escape to Sitia, the land of her birth. With only a year to master her magic – or face death – Yelena must begin her apprenticeship and travels to the Four Towers of the Magician’s Keep.

But nothing in Sitia is familiar. Not the family to whom she is a stranger. Not the unsettling new facets of her magic. Nor the brother who resents her return. As she struggles to understand where she belongs and how to control her rare powers, a rogue magician emerges – and Yelena catches his eye.

Suddenly she is embroiled in battle of good against evil. And once again it will be her magical abilities that will either save her life…or be her downfall.

Min mening:
Jeg elsker denne bog lige så meget som den første.
Jeg elsker hele universet den foregår i, og de beskrivelser som Snyder fylder bogen med, giver mig livlige billeder af hvordan hele verdenen ser ud.
Jeg elsker stadig Yelena, jeg kan godt lide hendes personkarakteristik. Hun er stærk, og prøver at klare tingene, uanset hvordan de bliver serveret for hende. Selvom alt ser fuldstændig sort ud, finder hun altid en udvej, om end med en smule hjælp, men det er bemærkelsesværdigt. Det der tilgengæld godt kunne ærgre mig lidt, er at Valek ikke er mere med end han er. Jeg elsker ham, han er nok min yndlingskarakter gennem disse to bøger. Heldigvis er han mere med i slutningen, og jeg håber han er endnu mere med i den næste bog.
Navnene. Jeg har det altså en smule svært ved at der er danske navne som Leif og Signe med. Specielt Leif. Come on! Det ødelagde mit læseflow en lillebitte smule.
Leif, Yelenas bror, ja ham fik jeg ikke noget ordentligt billede af egentlig. Hele situationen mellem ham og Yelena, gik ikke op i en højere enhed til sidst synes jeg, ellers er det bare mig der har misset et eller andet på vejen.
Men en rigtig god bog, med masser af action og spænding.

1 Comment on Maria V. Snyder: Magic Study

  1. Jeg tror jeg har fundet årsagen til Leifs navn. Maria ville gerne have at de fleste i Sitia skulle have natur-navne og så har hun leget lidt med stavningen. Jeg tror at Leif er en udgave af det engelske ord Leaf. Hvis det udtales på samme måde så er der jo faktisk ikke så slemt. Det er bare ærgerligt at det falder sammen med et så normalt navn på dansk. Jeg har virkeligt også undret mig over det indtil jeg i går læste det Maria skrev på goodreads.

    Signe har jeg ikke lidt noget bud på hvor kommer fra.

    Message 55 her: http://www.goodreads.com/topic/show/297981-what-is-valek-s-full-name?page=2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.