Blackmore’s Night
Jeg har været vild med deres musik siden min mor købte en af deres cd’er til mig, selvom jeg aldrig havde hørt om dem. De er helt fantastiske.

Altan
Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg opdagede dem, men har været vild med dem længe, og har også adskillige af deres cd’er. Jeg ville SÅ gerne opleve dem live. Jeg har allerede oplevet forsangeren som også spiller violin live, sammen med nogle af musikerne i et andet band.

Lúnasa
Det er samme historie her som ovenover. Jeg har ikke set dem, men vil vildt gerne. Jeg elsker al deres musik, og har også mange af deres cd’er.

Fidil
Opdagede jeg for et års tid siden, gennem en online livestreaming der hedder Livetrad. De sender engang imellem koncerter live over nettet, så alle os der ikke lige er i Irland på det givne tidspunkt også kan se dem. Jeg havde aldrig hørt om gruppen før, men er blevet helt vild med dem, og har da også skaffet en af deres cd’er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.