13515176Forfatter: Kaye Thornbrugh
Original titel: Flicker
Serie: Flicker #1
Antal Sider: 278
Genre: Fantasy
Forlag: Self published
Udgivet: 2012
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Det handler den om:
When sixteen-year-old Lee Capren is spirited away to Faerie, she is forced to serve capricious faeries as a prized portrait artist… and live as their prisoner.

A chance encounter with the charming Nasser grants Lee a chance for freedom—but what felt like mere days in Faerie spanned years in the human world, and Lee no longer has a home to return to.

Nasser is a Seer—a human with magical powers—and Lee is quickly plunged into his world: a sprawling city teeming with magic and mystery, where supernatural creatures walk hidden among humans. With the help of a rag-tag group of teenage Seers, Lee must master her newfound magical talent and outwit a cunning faerie determined to destroy her.

Min mening:
Coveret er super smukt og handlingen lyder rigtig spændende, plus den har fået ret gode anmeldelser på Goodreads, så jeg glædede mig virkelig til denne bog, og havde ret høje forventninger til den. Jeg blev virkelig skuffet. Desværre.
Lad mig starte med skrivestilen. Dette er Thornbrugh’s debut roman, og hun er kun 19 år gammel. Skrivestilen er ganske udemærket. Absolut ikke den bedste jeg har oplevet, men heller ikke den værste. Af hendes debut roman er den god, og med tiden tror jeg den vil kunne blive rigtig god. Nogle gange var der lidt for mange beskrivelser, og det irriterede mig lidt.
Vores hovedperson Lee. Ja, jeg måtte faktisk lige læse beskrivelsen for at kunne huske hendes navn. Skidt. Hun gjorde ikke noget større indtryk på mig, hun var ret ligegyldig. Det er synd når man glemmer hovedpersonens navn. Derfor kan jeg heller ikke rigtig sige mere om hende i min anmeldelse, for jeg kan ikke huske hende.
Handlingen. Kedelig og forvirrende. Jeg kedede mig samtidig med at jeg blev rigtig forvirret, så jeg var ved at opgive op til flere gange. Det jeg har elsket ved de andre fe bøger jeg har læst er, når vores hovedperson lærer om hele den verden, og det er den ting der bliver sprunget let og elegant hen over, hvilket virkelig ærgre mig.

Jeg vil ikke anbefale denne bog, fordi den fangede mig slet ikke, og jeg kommer aldrig til at genlæse den. De mest positive ting ved bogen er, at coveret er rigtig flot, og den ikke er en del af en serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.