Stirling_Soulfinders 2_Phoenix_FINAL_FORSIDE_MARKETING_Silver_WEB 72_RGBForfatter: Joss Stirling
Original titel: Stealing Phoenix
Serie: Benedict #2
Antal Sider: 279
Genre: Paranormal, Romance
Forlag: Høst & Søn
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

“Bogen er et anmelder eksemplar fra forlaget Høst & Søn. Meningerne er mine egne.”

Læs også: Soulfinders. Sky (#1)

Det handler den om:
Hele livet har Phoenix fantaseret om at finde sin soulfinder og slippe væk fra sit usle liv som tyv. Hun ejes nemlig af Fællesskabet – en gruppe engelske savanter, der bruger deres overnaturlige evner i det ondes tjeneste. Da Phoenix bliver beordret til at stjæle fra en amerikansk udvekslingsstuderende, går hendes planer imidlertid bogstaveligt talt op i røg. For ikke alene viser offeret sig at være Yves Benedict – en savant, hvis særlige evne er at kontrollere ild – han er også hendes soulfinder. Men Phoenix’ sind bliver kontrolleret af den farlige og dybt kriminelle leder af Fællesskabet, og han ser straks soulfinder-forbindelsen mellem de to som midlet til at få ram på den mægtige Benedict-klan. Han ved, at Phoenix ikke kan modsætte sig hans vilje og beordrer hende til at forråde Yves. Men hvordan forråder man sin soulfinder?

Min mening:
Jeg har virkelig glædet mig til denne bog, som i virkelig meget. Den er en selvstændig fortsættelse af Soulfinders. Sky, som jeg var ret begejstret for.
Jeg elsker virkelig Stirlings skrivestil. Den er dejlig let og lige ud af landevejen – men ikke på den dårlige måde. Jeg slugte simpelthen bogen, og var det ikke fordi jeg var til musik weekend og fødselsdag da jeg læste den, havde jeg læst den på én dag. Det er lige før jeg bedre kan lide denne end den om Sky. Grunden er nok hovedpersonerne. Hvor Sky er lidt den lille mus der gemmer sig, er Phoenix, for mig, en lidt stærkere personlighed.
Phee, som hun også bliver kaldt, sidder i saksen. Han er fanget af fællesskabets onde leder, og vil egentlig gerne slippe væk, men er for bange til det, plus at Seeren har nogle grumme midler, til at hans folk ikke vender ham ryggen. Phee er tyv, som der står på bagsiden, og det jeg godt kan lide ved hende er, at hun ikke piver meget over det. Tværtimod synes hun faktisk at nyde det, det giver hende et kick at gennemføre et tyveri af uvidende turister. Hun er dog ikke uden skrupler, men det må du læse bogen for at finde ud af hvad jeg mener.
Phee er en skøn person. Hun kæmper alt hvad hun overhovedet kan imod Yves, selvom hun i bund og grund ikke vil. Hun har svært ved at stole på andre, selv sin Soulfinder, med den baggrund hun har. Derfor kæmper hun i mod, men samtidig er det også Seerens jerngreb i hende

Det sjove begynder, da hun skal stjæle fra Yves (Et navn jeg har svært ved at udtale, selv i mit hovede) Og jeg mener virkelig det sjove. Selvom der er mange triste og ikke særlig sjove scener i bogen, er der altså også ret mange sjove. Specielt mellem Phee og Yves. Jeg sad i hvert fald flere gange og grinede højlydt, hvilket er et stort plus fra i min bog.
Den har tilpas meget drama og action, og kærlighed for den sags skyld til min smag. Jeg fik i hvert fald hverken for meget eller for lidt af det. Bonus!

Det er helt klart en bog jeg vil anbefale alle. Det eneste negative ved denne bog er, at der er så lang tid til næste! Og det er selvom at bogen er afsluttet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.