2168860Forfatter: Jeaniene Frost
Original titel: One Foot in the Grave
Serie: Night Huntress #2
Antal Sider: 357
Genre: Fantasy
Forlag: Avon
Udgivet: 2008
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Læs også: Halfway to the Grave (#1)

Det handler den om:
You can run from the grave, but you can’t hide…
Half-vampire Cat Crawfield is now Special Agent Cat Crawfield, working for the government to rid the world of the rogue undead. She’s still using everything Bones, her sexy and dangerous ex, taught her, but when Cat is targeted for assassination, the only man who can help her is the vampire she left behind.
Being around Bones awakens all her emotions, from the adrenaline rush of slaying vamps side by side to the reckless passion that consumed them. But a price on her head – wanted: dead or half-alive – means her survival depends on teaming up with Bones. And no matter how hard Cat tries to keep things professional between them, she’ll find that desire lasts forever … and Bones won’t let her get away again.

Min mening:
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elskede den første i serien. Jeg slugte den simpelthen, og var derfor ret spændt på at læse fortsættelsen. Og jeg var ved at blive ret utålmodig, Book Depository er virkelig langsomme! Efterfølgeren skuffede bestemt ikke.
Den er virkelig pakket med action, så det er om at holde tungen lige i munden for ikke at falde af vognen. Det er dog ikke så slemt som det lyder, jeg kunne i hvert fald sagtens følge med 🙂

Den starter 4 år efter Halfway to the Grave slutter, og vi følger Cat i hendes arbejde med regeringen, for at hjælpe den vejrtrækkende del af befolkningen fra dem der er interesseret i det der løber gennem årerne.
Bones er ikke med i de første par sider, eftersom Cat forlod ham i slutningen af den anden bog. Jeg elsker tilgengæld scenerne hvor han kommer tilbage. Jeg vil dog ikke sige hvorfor, for ikke at spolerer det for jer der ikke har læst det endnu, men jeg hyggede mig i hvert fald gevaldigt ved at læse dem.

Cat er stadig en fantastisk hovedperson, hun er frisk og ikke en lille ynkelig pige der ikke tør noget som helst. Hun er dog ikke perfekt, der er enkelte småting ved hende, som godt kan irriterer mig ind i mellem, men ikke særlig meget. Og det er jo kun normalt, og får hende til at virke endnu mere realistisk. For ingen mennesker er jo perfekte.

Bones. Ja. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om ham, udover læs min anmeldelse af den første bog. Intet har ændret sig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.