Som noget nyt, vil jeg engang i mellem anbefale nogle film jeg har set. I hvert indlæg vil jeg holde mig til en bestemt genre

De færreste er nok klar over, at den sande ordensmagt i dagens Manhattan udgøres af troldmesteren Balthazar Blake, der holder sin ærkefjende, Maxim Horvath, i ave med magi. Men Blake har efterhånden svært ved at klare jobbet alene, og derfor rekrutterer han den nørdede studerende Dave som sin lærling. Efter et lynkursus i troldkunst er Dave klar til at møde sit livs største udfordring.

Troldmandens Lærling er en rigtig god / sød fantasy film, der på ingen måde kan sammenlignes med Harry Potter,  men den er rigtig sød og god, og bestemt værd at ofre lidt tid på.
Nicholas Cage er nok den bedste skuespiller i denne film, og leverer rollen som Merlin’s lærling rigtig godt og overbevisende synes jeg. Derimod ham der spiller Dave, er jeg knap så vild med. Han spiller såmænd rollen fin nok, men kan ikke snuppe hans stemme, den er ret irriterende.

Børnene Jared, Simon og Mallory flytter sammen med deres mor ud af New York og ind i et stort gammelt hus på landet. Villaen tilhører deres grandonkel Arthur Spiderwick, og familien er knapt kommet på plads før end der begynder at ske mærkværdige og uforklarlige ting. I begyndelsen får Jared skylden, men da de tre søskende begynder at udforske husets mange kringelkroge, opdager de en magisk verden fuld af fantasivæsner.

Spiderwick Fortællingerne, fortæller historien om en skjult magisk verden rigtig godt. Den er rigtig god, og bestemt et kig værd. Der er ikke så meget at sige om den, end kan man godt lide fantasy, skal man klart kigge nærmere på denne film.

 

3 Comments on Movies #1

 1. Det går vel bedre nu. 😀

  Mange tak, og i lige måde. 😉

  Kiggede også lige på dine julegaver. God fornøjelse med Harry Potter-bøgerne. De er så gode. 😀 Og snyd at du fik en Legend of the Seeker-dvd. Det er så god en serie, og det var bare så ærgerligt, at de ikke ville fortsætte med den efter 2. sæson. 🙁

 2. Tak skal du have Sabrina, og i lige måde.

  Du har skiftet til WordPress. Det tror jeg, du bliver glad for – det er jeg i hvert fald 🙂 Hvordan kan det være, at du har besluttet at gøre det? Og ja, jeg vil gerne udveksle links.

 3. Nu må du misforstå mig, da jeg sådanset bare er nysgerrig, men hvordan evner du at sammensætte dit eget blog-program, hvis du har svært ved at ændre meget på dit layout? 🙂

  Jeg har også selv haft cutenews engang, og jeg fandt det ufattelig generende pga. spam. Men der er vist blevet udviklet noget imod det nu. Gudskelov for de der stadig gør brug af Cutenews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.