Jeg ved ikke hvor mange derude der ved, at den bolig jeg bor i nu, faktisk er min anden bolig. Altså jeg har flyttet hjemmefra to gange. Første gang var jeg ikke rigtig parat, og det var specielle omstændigheder der gjorde at jeg flyttede. Og det kunne også ses i min lejlighed, den var lettere rodet. Men anden gang, var jeg så klar. Og det kan også ses 🙂 Jeg synes i hvert fald min lejlighed er pæn og dejlig. Jeg vidste det også frem her. Dog har jeg rykket rundt siden da, og her ser helt anderledes ud. Måske jeg skulle lave et nyt indlæg – med nye billeder?
Anyway, jeg er begyndt at gå rigtig meget op i mit hjem. Her skal være fint og hyggeligt. Og rent selvfølgelig. Lige da jeg flyttede, var her lidt rodet, med alle mulige mærkelige ting, men lige så stille, er jeg begyndt at få skiftet det hele ud, så her bliver som jeg vil have det. Så godt det nu kan, på den smule plads jeg har 😀

zal

Du kan tjekke de mange flotte ting på zalando.dk. De tre overstående ting, er i hvert fald noget jeg godt ville have hjem i min lille lejlighed. De har faktisk alt til boligen, sko, tøj. You name it 🙂 Og ja, de har også smykker. Jeg elsker bare smykker, kan aldrig få nok af dem, selvom jeg ikke altid er lige god til at gå med dem 😛

2 Comments on Dekorationer til hjemmet

  1. Vil rigtig gerne se nye billeder af dit hjem 😉
    Det er ellers også nogle fine ting du har fundet der, elsker også at indrette! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.