Da jeg blev kontaktet af LuxCase, om jeg ville teste et produkt for dem, snusede jeg lidt rundt på deres hjemmeside og sagde ja tak. De har virkelig et stort udvalg, både til iPhones og andre smartphones. Og da jeg jo har en Samsung Galaxy S2, var det jo meget godt 🙂
Jeg fandt dette fine fine cover der ligner mørkt træ. Jeg elsker skove og jeg elsker træ og farven brun, så jeg var solgt med det samme.
LuxCase har en utrolig hurtig levering. Jeg bestilte det i torsdags, og det lå i min postkasse i fredags! Tror aldrig jeg har oplevet noget komme frem så hurtigt! Bonus.

cover

Selve coveret er utrolig smukt! Det ligner virkelig at telefonen er beklædt med et stykke træ. Og så virker coveret utrolig robust. Nu har jeg kun haft det på et par dage, men jeg er virkelig positivt overrasket. Det beskytter telefonen godt, så den kan lille og føle sig tryg 😉

Jeg kunne ikke lige tage noget billede af telefonen med coveret på, da jeg ikke lige gad finde mit store kamera frem, og så er der kun mobilens kamera tilbage 😉

1 Comment on Cover der ligner træ

  1. Ej hvor er det lækkert! Wau, jeg er helt tosset med det – som dig er jeg også helt solgt. Det kunne da være, man skulle smutte forbi Luxcase? Jeg har en forkærlighed for covers til min iPhone, så bruger nok lidt for mange penge på dem, haha. Det er en dårlig vane. Men åhhh, der er så mange flotte, fjollede og sjove covers derude. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.