16029365Forfatter: Carina Evytt
Original titel: Let Bytte
Serie:
Antal Sider: 233
Genre: Horror
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2006
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Det handler den om:
Mathias plages af voldsomme mareridt og »syner«, hvor han har oplevelsen af at se gennem fremmede øjne.
Snart begynder synerne at blive til virkelighed og det går op for ham, at han modtager budskaberne fra en anden bevidsthed.

Fra et væsen, der rangerer øverst i fødekæden og anser mennesket som usædvanlig
let bytte …

Min mening:Let bytte er en nem bog at læse, den er heller ikke på så mange sider igen.
Jeg må ærlig indrømme at jeg blev en smule overrasket da jeg fandt ud af at Mathias – hovedpersonen, er en dreng på 6 år. Det tog mig en smule tid at vende mig til, specielt fordi jeg virkelig ikke havde set den komme. Noget andet jeg havde lidt svært ved at forholde mig til, var at knægten skulle forstille at være et vidunder barn der er lynende intelligent. Det var ikke så meget det i sig selv, men mere den måde Evytt fik fremstillet det på, jeg virkelig ikke brød mig om. Jeg har lidt svært ved at beskrive hvordan, men jeg brød mig bare ikke særlig meget om det.
Selve handlingen er faktisk meget spændende, dog lidt langtrukken til tider. Var den kortet lidt ned og mere intens og actionspækket havde det trukket gevaldigt op.
Der var også ret mange personer med, og det kunne godt blive forvirrende til tider. Jeg er ikke fan af, når der er alt for mange karakterer involveret. Nogle stykker er helt fint, men ikke mere end det.
Selve ideen kan jeg ret godt lide, det er ikke lige noget jeg har læst før, og jeg elskede da man fulgte væsnets i stedet for mennesker, det var nok der hvor jeg nød mest at læse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.