Læste bøger: 9
For at nå målet på 55 bøger skal jeg læse  5 bøger om måneden
En lille pudsig ting er, at jeg har læst 9 bøger i hver måned indtil videre

Genrechallenge: 1
Dystopisk

16007548

Spillets By

Udover nogle irriterende småting i bogen, og at den mindede for meget om The Hunger Games, var det en ganske udemærket bog

Ryd Reolen: 4
Feer

book

Darkfever, Flicker, The Iron Legends & The Lost Prince

Den bedste bog var helt klart Darkfever af Karen Marie Moning. Den var intet mindre end fantastisk, og den bedste bog jeg har læst i 2013, og jeg glæder mig så meget til at jeg kan få fingrene i resten af serien.

Bogudfordring: 1 / 12 forfattere
Jeg fik læst en bog af Karen Marie Moning.

2 Comments on Bogudfordringer status: Marts

  1. Ak, jeg er så misundelig på jer der virkelig fik læst en masse her i marts. Jeg har slet ikke fået læst så meget som jeg burde/ville. Kun fem bøger, herunder 2 til genrechallenge. Til gengæld har jeg læst en ordentlig røvfuld faglitteratur og spandevis af notater og resume’er til diverse prøver, tests, cases etc. vi har haft på skolen. Det tæller vel på sin vis også (i hvert fald tidsmæssigt) men puh, hvor jeg glæder mig til en april måned der er lidt mere rolig skolemæssigt og til forhåbentlig at få læst en masse gode bøger. 🙂

  2. Og tak for rosen med designet. 🙂 Jeg blev også selv ret glad for det, selvom det ikke tog så lang tid og også er uhyre enkelt. Trængte bare til noget nyt, lidt friskt og enkelt, som kunne give ny inspiration. Synes jeg sad lidt fast efter en stresset periode uden så meget blogging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.