Jeg har været utrolig meget i biografen i år, og det har virkelig været dejligt. Jeg elsker at gå i biografen 🙂 Jeg syntes at jeg ville lave en lille opsamling her, og skrive lidt om hver film.

witchhuntersplakatDe traumatiske begivenheder, som Hans og Grete oplevede som børn i pandekagehuset, har givet dem smag for blodige eventyr. Som voksne rejser Hans og Grete verden rundt som heksedræbende dusørjægere. Augsburgs borgmester hyrer søskendeparret til at dræbe troldkvinden Muriel, inden hun afholder sin offerfest under blodmånen. Men såvel den lokale sherif som Hans og Gretes fortid ånder dem i nakken.

Har du nogensinde undret dig over, hvad der skete med Hans og Grete efter de slog heksen ihjel i pandekagehuset som børn? Denne film har en udmærket forklaring på hvad der skete. De bliver professionelle heksejægere.
Filmen er spækket med fede visuelle effekter og masser af aktion. Det er ikke den næste perle af film, men den er sjov og underholdende, og helt klart værd at se, hvis man elsker fantasy, eventyr, action og god underholdning.
Og det fede er, at de også har drysset den med en god klat humor :)
Nu kan jeg ikke huske selve eventyret om Hans og Grete særlig meget, men nok til at det hele virker meget fedt. Man følger ikke starten af eventyret så meget. Ser lige børnene blive efterladt, og kort deres kamp inde i pandekagehuset. Senere får man dog af vide, hvorfor de blev efterladt, og den er ikke helt den samme som i eventyret, hvis jeg husker eventyret korrekt :)

00024895_beautiful-creatures_teaser_360I den søvnige sydstatsby Gatlin bor 16-årige Ethan, som er begyndt at se den samme, fremmede pige for sig i sine drømme. På hans første dag i 2.g står pigen, Alice, pludselig foran ham i kød og blod. Det viser sig, at Alice har knyttet et psykisk bånd til Ethan. Alice er nemlig heks, en såkaldt ‘caster’, og skæbnebestemt til at blive udvalgt af enten lysets eller mørkets side på sin 16-års fødselsdag

Jeg har ikke læst bogen, så jeg havde ikke rigtig noget at sammenligne med. Jeg var faktisk ret glad for filmen, den var god, og det er en jeg gerne vil se igen. Men om jeg vil eje den på dvd, det ved jeg ikke endnu 🙂 Den har nogle ret fede effekter. Har hørt nogle kalde den, den nye Twilight. Jeg ved ikke helt om jeg er enig. På nogle punkter. Den er god, men det er ikke den næste store film til adskillige oscars. Min yndlingskarakter var Ethan. Han var rigtig sjov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.