Den smukke Angie Albright er lykkelig for endelig at kunne forlade sit beskyttede og stærkt religiøse hjem for at begynde på college. Hendes nye værelseskammerat er ganske vist lidt vild, men Angie opdager snart, at der findes langt værre ting at bekymre sig om end et rodet kollegieværelse. Hun får nemlig arbejde som babysitter på en øde bondegård…

Der er ikke meget originalt ved denne film. Faktisk minder den utrolig meget om en anden babysitter horror film i starten, en film som hedder When a Stranger Calls, og det er også fint nok, så længe man er indforstået med at det ikke er det nyeste inden for horror genren.
Jeg synes hovedpersonen, Angie bliver spillet ret godt, hun er så også den bedste skuespiller i denne film synes jeg. Den onde gut til slut i filmen, bliver ikke spillet særlig overbevisende. Desværre.
Men sådan ca. midt i filmen, tager den en drejning, hvor den hopper langt væk fra When a Stranger Calls. Jeg ved faktisk stadig ikke om jeg kan lide den drejning filmen tog, jeg synes det virkede alt for påtaget og falsk. Og stadig ikke originalt, men noget der lige så godt kunne være taget ud af en anden film. Jeg kom faktisk til at sidde og grine, da det skete, og tænkte at det måtte være en eller anden joke. Men det var det ikke. Det var faktisk lidt ærgeligt, for filmen var faktisk meget god, lige indtil de trak det nummer op af hatten.
Men I må selv se filmen, hvis I vil vide, hvad det er jeg snakker om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.