SONY DSCJeg blev spurgt om hvem min yndlingsforfatter er, og som jeg bare må eje alt af. Hmm, jeg kan ikke bare vælge én forfatter. Det er jo ligesom at skulle vælge kun en bog. Det hele kommer an på genren og mit humør og tusind andre ting.

Dog har jeg nogle stykker der står meget højt oppe, og som jeg gerne vil eje alt af. Dog gør jeg det ikke, for det er ikke altid pengene er der, men jeg udvider langsomt min samling 🙂

En af mine nye favoritter er Karen Marie Moning. Dog har jeg kun læst hendes Fever serie, og ikke spin-off’en endnu. Men Fever serien elskede jeg virkelig, jeg kan slet ikke beskrive hvor meget. Jeg har ønsket mig hendes Highlander serie i fødselsdagsgave, og ellers skal jeg snart have fingre i den. Iced som er første bog i spin-off serien køber jeg til næste år når den kommer i paperback og bliver lidt billigere.

Ellers er jeg glad for Jeaniene Frost og hendes Night Huntress serie samt de to spin-off og Night Prince serien. Jeg tror også jeg ejer alt af hende faktisk. Night Huntress og specielt de første heri er dog klart mine yndlings.

Julie Kagawa er jeg også virkelig glad for. Elskede hendes Iron Fey serie, og specielt Blood of Eden serien! Så god. Hendes spin-off til Iron Fey har jeg læst den første af. Den var meget god, men slet ikke så god som den rigtige serie. Hun har lige offentlig gjort at hun udgiver en ny serie til næste år der hedder Talon og skal handle om drager! Jeg glæder mig allerede! Kagawa ejer jeg faktisk også alt af, altså alt hvad der er udkommet.

Sidst men ikke mindst er der Patrick Rothfuss. Jeg har kun læst the Name of the Wind, men den slog benene væk under mig. Den var fantastisk, og jeg har lige akurat fået 2’eren hjem, og kan ikke vente med at læse den!

Det er umiddelbart mine yndlingsforfattere, men jeg har mange andre, der findes jo så mange forskellige! Hvad med jer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.