SONY DSCJa, det her er altså det ondeste spørgsmål. Jeg kan jo ikke bare vælge én bog haha 😀 Det er jo umuligt! For der er jo så mange gode bøger derude, både som jeg har læst og som bare venter på at blive læst. Og sikkert også skrevet 🙂

Dog har jeg fundet to frem, som jeg virkelig virkelig elsker, og allerede glæder mig til at genlæse!

Ja igen Karen Marie Moning med Darkfever. Jeg elsker den bog. Både fordi den er rigtig godt skrevet, super spændende og så foregår den jo i Irland! What’s not to like, eh?

Derefter har jeg valg The Name of the Wind af Patrick Rothfuss. Det er en lille moppedreng, men den gemmer på en så fantastisk fortælling at jeg synes alle skal læse den. Og så har den så fedt et cover!

2 Comments on Yndlingsbog i samlingen

  1. Jeg må altså snart i gang med den Fever-serie, jeg har jo allerede de første 3 stående… Jeg føler mig bare forpligtet til at få afsluttet nogle serier først, ellers kan jeg slet ikke holde styr på alle de serier jeg har gang i 😛

  2. Darkfever kender jeg ikke – det kan da være, jeg skal kaste et blik på den på et tidspunkt?

    The Name of the Wind læste jeg for første gang på dansk for flere år siden. For nylig købte jeg den engelske udgave af både bog 1 og 2, fordi jeg opgav at vente på en dansk oversættelse. Glæder mig til at læse dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.