Jeg synes godt nok det er ved at være lidt koldt! Jeg skal i hvert fald snart have fundet vanter og hue frem fra gemmerne. Jeg har et lidt ambivalent forhold til vinteren. På den ene side, så elsker jeg vinteren, jeg elsker at kunne tænde levende lys, pakke mig ind i dyne, hygge med film og varm kakao. Det kan man ikke rigtig om sommeren, ikke i samme omfang. Men det kan også være irriterende med al den kulde, jeg er ikke fan af at skulle ud i den hehe, at skulle pakke sig ind i 20 lag tøj, tykke jakker og så videre. Nej tak. Men det værste er nok at det bliver så hurtigt mørkt og solen står så sent op. 🙁 Jeg savner lys.

gjfi

Og en af de aller bedste ting ved vinteren er jul! Need I say anymore?

Jeg har egentlig ikke så meget imod tykke jakker, men jeg er ikke fan af varme støvler, for synes altid de skal snøres og lukkes på tusind forskellige måder. Jeg vil bare have nogle sko jeg kan stikke fødderne i. Suk. Mit første par vinter støvler, var nogle der ikke var forede helt. De var forede fra anklen og op, men ikke nede ved selve foden, hvilket resulterede i at jeg altid skulle have mindst 3 par sokker på, for ikke at fryse. Derfor kigger jeg også tit på forede støvler, for mine fødder skal altså være varme 🙂

En anden ting der er irriterende om vinteren, er hvis man skal til fest af en art, og skal have fine sko på (Julefrokost, juleaften osv). De store tykke vinterstøvler er altså ikke særlig flatterende synes jeg, og fine små sko er jo hamrende kolde, så hvad gør man der? -.-

2 Comments on Winter is coming

  1. Kan anbefale et par støvler fra Dr. Martens, som bare kan trækkes på. De er foret fra tåspids til læg, men de koster desværre 1400kr. Men gode er de!

  2. Ja, kulden sniger sig godt nok ind i de tidlige morgentimer hvertfald. Men i Aalborg har vi gudskelov haft en solfuld november so far (:

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.