Jeg elsker jakker! Og det findes simpelthen så mange forskellige slags. Selv har jeg “kun” tre jakker. Jeg har en sommerjakke, efterår/forårsjakke samt en vinterjakke. Jeg kunne dog godt tænke mig lidt mere, så man havde noget at skifte i mellem, også an på ens humør og tøj 😛
Og jeg har jo også min regnjakke. så jeg har vel 4 jakker?

Ikke-navngivet-2 kopi

Alle disse jakker måtte godt komme hjem og bo hos mig. Den grønne helt til venstre er så sød synes jeg! Den er fra Desigual. Dog ville en grøn jakke ikke gå til alt tøj, men det skulle ikke forhindre mig i at gå med en, så længe jeg havde et alternativ 🙂
Chevignon laver også nogle ret fede jakker, se bare på den lysebrune næsten til sidst. Er den ikke fed?

Hvordan har I det med jakker?

1 Comment on What to choose?

  1. Jeg har selv en til vinter, regnvejr (regnslag) og 3 klubjakker, selvom jeg i grunden kun har brug for én (design-skift). Jakker er af praktiske årsager, ikke fashion statement. De skal være neutrale/tidsløse 🙂 Jeg regner så heller ikke sommer-jakker som “rigtige” jakker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.