Er det bare mig, eller er det begyndt at blive betydeligt koldere i vejret? Jeg er tit fristet til at tænde min radiator, men nægter det! Ikke endnu!

Vintertøjet står også og lurer ude i mit depot rum! Jeg har en rigtig dejlig jakke, jeg købte for få år siden, hvor min daværende fik i stykker midt under sneperioden. Jeg kunne ikke lukke den :/ Så på jagt efter en ny varm en, selvom pengene ikke var der. Fandt så en til allersidst, da jeg faktisk havde givet op. En sat ned fra 800 kr til 400 kr. Den varmeste jakke jeg nogensinde har haft, og den holder også! Og det er en herre jakke, det siger vi så ikke til nogen, men man kan ikke rigtig se det. Den er bare ganske almindelig sort!

Man skal jo også have noget varmt på fødderne, altså nogle sko. Jeg har et par vinterstøvler, men problemet er at de kun er foret indtil anklerne, så jeg skal altid have flere par tykke sokker på, for at holde varmen om selve fødderne, da den ikke er foret der :/ Det er lidt irriterende, så jeg er så småt gået på udgik efter nogle nye dejlige vinterstøvler. Kan I anbefale noget?

Disse to typer kan jeg rigtig godt lide, og tror de vil være godt varme til vinterens kolde måneder.

Disse sko fra UGG forstår jeg tilgengæld ikke. Jeg har selv haft et par lignende, og synes ikke man går specielt godt i dem. Og så tænker jeg, at de ikke er særlige praktiske til vinter. Jo de er da varme, men jeg tænker sne og slud?

1 Comment on Vinteren er på trapperne

  1. Jeg synes, det er totalt umuligt at finde vinterstøvler, der både er pæne og varme. Jeg har nogle virkelig flotte vinterstøvler, som jeg har brugt i 6 år nu, men de er til gengæld slet ikke varme eller vandtætte. Så har jeg nogle, der er varme og vandtætte, men de er til gengæld kæmpe store og ikke særlig pæne.
    For en halvanden uge siden fandt jeg så nogle mega lækre nogle fra Rieker. Jeg har dårlige fødder, så skal have nogle ordentlige sko, og Rieker er et rigtig godt mærke. Her var endelig nogle, der både var forede, vandafvisende og pæne. Jeg er totalt lykkelig over, at det lykkedes mig. Sidste år var jeg i samtlige skobutikker i Århus, men fandt ikke de rigtige støvler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.