Der var et par stykker der desværre ikke havde læst mit indlæg ordentligt, og ikke opfyldte det ene simple krav – at skrive en julehilsen. Jeg synes i hvert fald det var simpelt. Det betyder desværre også at de ikke kunne vinde. Jeg gider ikke længere skrive til folk og minde dem om at gøre det ordentligt – så det er bare ærgerligt.

Jeg har installeret et nyt plugin der automatisk trækker en vinder. De første tre havde dog ikke skrevet en julehilsen, så de blev desværre diskvalificeret.

Jeg beklager at alle ikke kunne vinde. Der var ret mange deltagere, hvilket jeg er super glad for! Jeg ville ønske I alle kunne vinde, men det er desværre umuligt.

Vinderen bliver annonceret her, og bliver kontaktet på mail så bøgerne kan blive sendt af sted.

vinder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.