Lidt forsinket trækker jeg nu en vinder af min give away, skulle egentlig have gjort det i går, men var simpelthen for træt, så det blev i dag i stedet. Der var desværre kun 5 deltagere. Men jeg brugte random.org, fordi jeg ikke gad andet 😛

Jeg har kontaktet Mathilde, og håber hun bliver glad for den 😉

3 Comments on Vinder af min give away

  1. Jubiiiiiii! :D:D:D Og jeg vinder ellers aldrig! Tusind tak 😀
    Jeg kommer den 1., så du kan bare tage den med der 🙂 Det er jo alligevel så tæt på efterhånden, at den næsten ikke ville komme hurtigere frem med posten alligevel..

  2. Jeg så lige, at du havde læst Clare B. Dunkle’s “Det Skjulte Rige” 1 og 2, har du læst 3’eren – I slangens vold, endnu?

    Jeg læste selv bøgerne for år tilbage (kan sku ikke huske hvor gammel jeg var/årstal) og jeg var virkelig overvældet. Jeg er enig med at 1’eren er bedre end 2’eren, men tilgengæld overraskede 3’eren mig positivt, selvom det ikke rigtig handler om Kate og Marakh, men snarere den næste generation. 😀

  3. Mange tak for dine ord, Sabrina. Ked af det med din mormor.
    Jeg mistede min morfar, da jeg var fem, men det kan jeg egentlig ikke huske, udover at jeg lærte døden at kende. Det her var egentlig første gang, jeg virkelig fik sorgen at mærke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.