giveaway

“I mørke tider og på stormfuldt hav er magi ikke det sikreste at klynge sig til, men det eneste.

David og Laura har ikke længere Den Gyldne Nøgle, og kan ikke komme tilbage til nutiden. De er havnet i Spanien år 1588 under den fanatisk troende Kong Filip II. Deres eneste chance for at vende hjem er at finde et magisk gyldent krucifix. Men det er farligt at lede efter troldmandsguld og profetier i en tid hvor kættere og anderledes tænkende tortureres og brændes af Inkvisitionen.

Vil det lykkes tvillingerne at undslippe kongens kløer og gense deres forældre i live?
Kongens Krucifix er tredje del af serien Nøglens Vogtere, hvor tvillingerne David og Laura kommer ud på en magisk rejse, hvor gåder, profetier og magiske genstande åbner døre til verdener, de ikke anede eksisterede.”

Du har nu mulighed for at vinde Kongens Krucifix af Lene Dybdahl, der er tredje og sidste bind i hendes fantasy trilogi Nøglens Vogtere.

Alt du skal gøre for at være med er, at kommenterer dette indlæg, hvor du skriver hvilken bog der er din favorit, og hvorfor. Det skal skrives.

Du kan få yderligere lod i puljen ved at:
Følge mig på Twitter (1 lod)
Tweete om denne give-away (1 lod)
Følge siden på Bloglovin (1 lod)
Disse er valgfrie

Husk at skrive hvor mange lodder du deltager med, og evt. twitternavn + link til tweet. Hvis ikke, tæller lodderne ikke med, og jeg skriver ikke til folk og minder om det, så det er på eget ansvar.
Du skal have fast bopæl i Danmark.

Slutter søndag den 19 maj.

12 Comments on Vind Kongens Krucifix

 1. Den bog måtte da gerne lande hjemme på min bogreol! 😀
  – Jeg har to loder.

  • Hejsa 🙂 Jeg har lige set din mail, jeg må da vist have sovet, da jeg læste dit blog-indlæg… -.- Jeg havde slet ikke opdaget, at jeg skulle skrive om min yndlingsbog, men så gør jeg det da bare her 😉
   – Jeg følger dig forresten på bloglovin, så den burde være i orden 🙂

   En af mine yndling bøger er Hulebjørnens klan af Jean M. Auel.
   Jeg fik den anbefalet af min mormor, da jeg var lige omkring 10 år. Hvor jeg også læste den første gang(og siden er den genlæst utalige gange).
   Hulebjørnens klan er utrolig flot i dens beskrivelser, det bliver virkelig malet ud for en uden at det bliver kedeligt og du lærer samtidig rigtig meget om naturen.
   Selve historien fangede mig selvfølgelig også, især fordi jeg er så interesseret i fortiden og urtidsmennesket.

   De næste bøger i serien er selvfølgelig også læst utallige gange.

  • jeg kan bedst lide nr 1 af de bøger men de bedste bøger jeg har læst er ringenes herre serien … og hvorfor jeg kan lide mystik og eventyr 🙂

 2. Jeg har ikke rigtig nogen farvorit bog, altså jeg elsker Harry potter bøgerne, men altså, det er svært at vælge 1 🙂 hehe.
  Følger dig på twitter 🙂 TiinerDk
  Og jeg følger dig via Bloglovin.

  Så det giver vel 2 ekstra lodder? 😀

  Cathrine
  //tiiner.dk
  tinerdk(a)gmail.com

 3. Uha, min favoritbog… Hold da op, der er så mange…

  Jeg er vild med den dystopiske bog The Selection af Kiera Cass, fordi jeg forelskede mig hovedkulds i prinsen og elsker kjolerne og alt det skønne og tøsede, kombineret med en ret viljestærk og til tider hylende morsom hovedperson.
  Og ellers alt skrevet af Trudi Canavan, fordi hun opbygger så fantastiske universer…

  Jeg kunne blive ved, men jeg tror jeg holder ved de to. =)

 4. Det vil nok altid være Harry Potter, og hvorfor? Der er ingen bøger der endnu har kunnet formå at inddrage mig på samme måde som den.
  Jeg følger dig i forvejen både på twitter (@karinhald) og på bloglovin

  det skulle gerne blive til 3 lod

 5. Jeg kan ikke udpege én yndlingsbog, men en af mine favoritter må blive Jane Austens ‘Stolthed og Fordom’.

  Følger dig på Twitter under navnet @AndraJL.
  Og på blovlovin’.

 6. Hej

  Det må være Shopaholic serien af Sophie Kinsella. Har ikke som sådan en bestemt yndlingsbog, bare en del bøger jeg holder mere af at læse end andre.

  Følger dig på bloglovin og twitter. Så det må blive til 3 stk.

 7. Max antal lodder og mange krydsede fingre herfra. 🙂

  Jeg ved ikke om jeg er en total idiot, men jeg kunne ikke finde ud af hvordan jeg fandt et link til et specifikt tweet? Men jeg følger dig (Eeyorenyk) og jeg forbandt tweetet med din konto derinde, så du kunne se det. 🙂

  At spørge efter min yndlingsbog er jo direkte ondt. Har tusinde. Men én af de største må nok være “Den stjore Djævlekrig” af Kenneth Bøgh Andersen, som faktisk er den eneste serie jeg har genlæst alle bind af, nogensinde.

 8. Uh jeg vil meget gerne være med i denne her konkurrence og har hermed givet mig selv 2 lodder, 1 ved at kommenterer dette indlæg og 1 ved at følge dig på Bloglovin 🙂

  Jeg GLÆDER mig så meget til at læse bog 3, det bliver monster spændende at se hvordan Lene afslutter triologien. Har været nede i boghandlen og snuse til den og den lover at være god.

  Min favoritbog er helt sikkert Jane Austen: Stolthed og Fordom. Hvorfor: Fordi den den dag i dag stadig kan fortrylle mig med den kærlighedshistorie som der langsomt spinder sig mellem Elizabeth Bennet og Hr. Darcy. Hr Darcy som går fra at være en arrogant idiot til at blive forblændet af Elisabeths helt nede på jorden væsen og som kommer fra en ikke særlig rig familie. I den tid bogen er skrevet skulle man helst gifte sig med en af egen stand, men det viser Jane Austens bog at man ikke behøver for at blive lykkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.