Den 12 juli har bloggen fødselsdag, så har jeg haft domænet i hele 4 år. Det skal da fejres med en lille konkurrence, synes I ikke?

I efteråret læste jeg Jernprøven eller The Iron Trial som den hedder på engelsk af Holly Black og Cassandra Clare. Jeg fik den gennem Netgalley. Jeg kunne godt lide den, og I kan læse min anmeldelse her. Sidenhen er den blevet oversat af forlaget Alvilda, som har været så flinke at sponsorerer et eksemplar til en sød læser. Det er en super fin hardback udgave af bogen, som udkommer den 6 oktober, men Alvilda har i øjeblikket en snigpremiere igang, hvor man kan købe den i en paperback udgave i butikkerne.

SONY DSC

“De fleste drømmer om at bestå jernprøven og få adgang til Magisterium. Ikke Callum Hunt. Han ønsker brændende at dumpe. Hele sit liv har hans far fortalt ham skrækindjagende historier om fristelserne og farerne ved magi. Og Callum er sikker på, at hvis han består prøven, vil det være ude med ham.

Så han gør sit værste. Og består med bravour.

Da han endelig ankommer til Magisterium, er det ikke ligefrem den dødsfælde, han forventede. Han skal oven i købet studere under den legendariske mester Rufus sammen med de to jævnaldrende Aaron og Tamara. Nu begynder en rejse, der fører dem ind i en hidtil skjult verden. Hurtigt afsløres det, hvor lidt Callum kender til sin egen og familiens fortid – og hvor meget, der er på spil for ham i fremtiden …”

Husk at følge vejledningen i rafflecopteren herunder, og du skal have en dansk adresse for at kunne vinde

a Rafflecopter giveaway

SONY DSC

31 Comments on Vind Jernprøven

 1. Åh, hvor er den altså fin! Den måtte meget gerne komme hjem på min reol og pynte – desuden er det en ret god historie, som jeg godt kunne tænke mig at genlæse på dansk 🙂

 2. Tillykke 😀 Jeg har også snart fødselsdag på mit domæne.. Dog ik bloggen som sådan 😛

  Fedt, joiner gerne.. Og om jeg skulle vinde behøver du ik sende den til Norge 🙂 Alt for dyr porto. hehe
  Har faktisk slet ikke læst noget af hverken den ene eller anden forfatter af denne bog.. Dog kigget på den uffattelig mange gange.. Kan huske den var et af de store hypes da jeg var i New York på bogmæsse 🙂

 3. Tillykke med bloggen, Sabrina! 🙂
  Cassandra Clare er en af mine absolutte yndlings fantasy forfattere (som jeg har læst ni bøger af), men jeg har desværre ikke nået at læse noget af Holly Black endnu.

 4. Lyder som en spændende bog! Kunne være lækkert at vinde den, og så skal den da med, når jeg skal ligger på stranden i juli måned! 😀

 5. Tillykke med de fire år.
  Jeg har lagt mærke til bogen i en bogbutik, omslaget mindet mig om Harry Potter så jeg var faktisk lige ved at købe den til trods for at alle mine penge er øremærket til ferie.

 6. Tillykke med fødselsdagen på bloggen 🙂

  Bogen vil jeg gerne vinde. Den lyder rigtig spændende og det er lige såan noget jeg godt kan lide at læse 🙂

 7. Uhh det ville være så dejligt, hvis jeg kunne vinde den.. Den lyder vildt spændende og har læst andre super gode bøger af begge forfattere!!??❤️

 8. Tillykke med bloggen ? kender ikke så meget til Holly Blacks værker, men er vild med Cassandra Clares?. Og Jernprøven lyder da meget interessant at få læst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.