18621882Forfatter: Victoria Scott
Original titel:
The Warrior
Serie: Dante Walker #3
Antal Sider:
352
Genre:
Paranormal
Forlag: Engtangled Teen
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle, Netgalley
Stjerner:

War between heaven and hell is coming, but Dante Walker makes it look damn good.

Dante’s girlfriend, Charlie, is fated to save the world. And Aspen, the girl who feels like a sister, is an ordained soldier. In order to help both fulfill their destiny and win the war, Dante must complete liberator training at the Hive, rescue Aspen from hell, and uncover a message hidden on an ancient scroll.

Dante is built for battle, but even he can’t handle the nightmares where spiders crawl from Aspen’s eyes, or the look on Charlie’s face that foretells of devastation. To make matters worse, the enemy seizes every opportunity to break inside the Hive and cripple the liberators. But the day of reckoning is fast approaching, and to stand victorious, Dante will have to embrace something inside himself he never has before—faith.

Jeg elskede den første bog og kunne også godt lide den anden, selvom den ikke helt levede op til mine forventninger. Tredje og afsluttende del var dog en stor skuffelse. Jeg ville virkelig gerne have elsket denne bog, for jeg kan stadig godt lide Dante, men jeg var bare ikke vild med den, og havde lidt svært ved at komme igennem den.

Jeg kunne som sagt godt lide Dante, for det meste. Til tider kunne han godt blive en anelse irriterende, hans forhold til Charlie en smule kvalmende. Og ja, så kommer vi til Charlie. Jeg elskede hende i den første bog, men min mening om hende er dalet stødt siden. I The Warrior synes jeg hun var irriterende og overfladisk. Hun skal virke alt for hellig og god, og i sidste ende endte det med at gøre hende ret falsk og utroværdig. Jeg kunne godt lide resten af personerne, selvom der ikke var nogen jeg virkelig elskede. Forholdet mellem Kraven og Annabelle synes jeg var en smule underligt, og en lille detalje i slutningen af bogen, som jeg ikke kan sige uden at afsløre noget, virkede helt forkert og malplaceret.

Handlingen er lidt splittet. Den første del, eller indtil det store episke slag var kedeligt. Det var i hvert fald igennem denne del at jeg havde svært ved at blive fanget. Jeg synes ikke rigtig der skete noget, selvom det gjorde der selvfølgelig. Selve slaget var faktisk godt, det fyldte ikke kun et enkelt kapitel eller få sider. Det var episk, der var dog en lille detalje, som ødelagde det lidt for mig, og udløste 2 stjerner i stedet for 3 desværre. Igen kan jeg ikke sige hvad, men nøj hvor det irriterede mig. Det virkede som om Victoria Scott var kommet længere ud end hvor hun kunne bunde, og blot greb den nemmeste løsning.

Skrivestilen var okay, ligesom i de andre bøger, men de negative ting nævnt tidligere dominerer simpelthen for meget. Der var flere andre småting der irriterede mig, men ikke noget der er værd at nævne. Det er virkelig ærgerligt at trilogien sluttede med sådan en bog her. Jeg ville gerne have elsket hele serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.