Nu hvor solen så småt er begyndt at titte frem fra vinterens mørke dyne.
Så det er nu vi kan finde vores sandaler frem fra gemmerne, støve dem af og lufte dem.

Ikke-navngivet-1 kopi

Jeg har et par sandaler jeg altid går med, hvis jeg ved jeg skal gå meget rundt. De er ikke de pæneste, langt fra, men de er super behagelige at have på. De minder om den sorte model på billedet, og så alligevel ikke.

Om foråret / sommeren kan jeg også godt lide at gå med lidt flere farver, gerne lyse farver eller pastelfarver. Rigtig sommerfarver. Som f.eks. det gule converse par på billedet.
Man kan også finde sine ballerina sko frem, eller kigge på nye! Det er sjældent jeg går med ballerina sko, synes ikke man går så godt i dem, men en lille tur ned til søen for at læse i en bog, der passer de glimrende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.