Forfatter: Veronica Roth | Original titel: The fates divide | Serie: Carve the mark #2 | Antal Sider: 440
Stjerner:

Delte skæbner er en rigtig god anden bog, og sidste? Så vidt jeg har forstået, er det en duologi, men jeg kan tage fejl. Jeg var dog ikke helt så vild med den som første bog. Den er noget helt anderledes end Divergent, og det er måske meget godt. Jeg synes til tider den blev lidt for overfladisk. Jeg ville gerne have haft mere guf. Mere politik. Bare mere dybde, hvis det giver mening. Manglen er ikke noget der gør bogen dårlig, langt fra, det trækker dog en anelse ned i læseoplevelsen. En ting vi dog ikke kan komme udenom er, at Veronica Roth kan skrive og skabe fantastiske verdener. Jeg ville bare ønske at universet (universerne?) i carve the mark serien havde fået lov til at udvikle sig mere. Der er så meget potentiale. Det skal dog ikke kun være negativt. Udover at jeg godt kan lide skrivestilen, så er det en rigtig god bog. Hele opbygningen af universet er virkelig godt, selvom det som sagt godt kunne trænge til lidt mere uddybelse. Jeg er vild med personerne, og deres evner og oraklerne. Det er en duologi som sagtens kan tåle genlæsning. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse den igen engang i fremtiden, og se om jeg har misset små pointer og guldkorn. Hvis du var fan af Divergent, og trænger til et hurtigt brag af en historie, så kan jeg varmt anbefale Carve the Mark duologien.

Anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.