18500665End of Days is the explosive conclusion to Susan Ee’s bestselling Penryn & the End of Days trilogy.

After a daring escape from the angels, Penryn and Raffe are on the run. They’re both desperate to find a doctor who can reverse the twisted changes inflicted by the angels on Raffe and Penryn’s sister. As they set off in search of answers, a startling revelation about Raffe’s past unleashes dark forces that threaten them all.

When the angels release an apocalyptic nightmare onto humans, both sides are set on a path toward war. As unlikely alliances form and strategies shift, who will emerge victorious? Forced to pick sides in the fight for control of the earthly realm, Raffe and Penryn must choose: Their own kind, or each other?

Jeg har ventet utålmodigt på denne siden jeg læste World After tilbage i marts 2014. Det føles som evigheder siden. Jeg er virkelig spændt på slutningen af denne trilogi! Dette var en af de bøger jeg ikke havde forventet det store af, og som det så viste sig at jeg elskede! Bogen udkommer 12 maj 2015 og jeg glæder mig!

Har du læst Angelfall?

1 Comment on Bookish wish #1

  1. Jeg elsker Angelfall! Jeg har bestilt World After fra Bookdepository, og de har lige sendt den afsted i dag. Der er en gruppe på Goodread, hvor der genløses de to foregående bøger, inden at den sidste bog udkommer, så jeg har lige genlæst den første bog. Jeg ser virkelig frem til at læse den sidste bog i serien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.