Jeg har rigtig mange billeder og forskellige dokumenter, som jeg passer meget godt på. Jeg tør dog ikke have dem liggende udelukkende på min computer, da jeg har mange dårlige erfaringer med en computer der crasher og sletter alt indhold -_- Så nu forsøger jeg altid at have kopierer på USB stik og så videre. Jeg synes dog tit at de godt kan blive rigtig kedelige at se på.

Men det er der sat en stopper for nu. Hos usbshoppen kan du få dem i alle afskygninger. Personligt har jeg en der er formet som en is. Det er da genialt. Den er blødt, og vejer stort set intet. Og elsker at de ikke kræver installationer, man putter dem bare i computeren, og så kan man ellers fylde dem op med diverse ting.
Man kan også få SD kort, hvilket man bla. bruger i kameraer. Jo større GB jo mere plads 🙂

3 Comments on USB stik

  1. Jep, jeg har musik på A-niveau og så synes jeg det ville være synd at lade være 🙂 Det er jo alligevel en stor del af ens 3 år. Synes også det er rarest at have sit navn i, så føler man mere det er ens egen, og at den ikke er helt så anonym..
    Uha, i det mindste skulle du da ikke give øl så! Mit var vidst pænt gennemsnitligt :b

    Tak tak 😀 Glæder mig til at få den – og selvfølgelig også at få den på!

  2. Tusind tak, og jeg glæder mig også rigtig meget til at komme i gang. 🙂 Haha, det dér USB-stik er ret sjovt fundet på. xD

  3. Nu ved jeg ikke helt hvad forskellen er på B-niveau og A-niveau i pensum, men jeg synes jeg lærte enormt meget i musik i 2.g så det har jo alligevel være en stor del af dit studenterforløb :b Og når du spiller så meget osv. så giver det da også god mening. Det ser så sødt ud med den lille g-nøgle!
    Det skal jeg nok! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.