Jeg har set Unpopular Opinions Book Tag på youtube, og synes det kunne være sjovt at lave det her på bloggen, så jeg har oversat spørgsmålene og svaret på dem. Hvis du lavet tagget også, skriv gerne en kommentar så jeg kan læse dit indlæg 🙂

1. En populær bog eller serie du ikke kunne lide
Cinder af Marissa Meyer. Jeg vil ikke sige at jeg hader den eller noget, den var ganske udemærket, men jeg blev da en tand skuffet over den. Jeg havde tårnhøje forventninger som desværre ikke blev opfyldt.

SONY DSC

2. En populær bog eller serie alle hader men du elsker
Denne er ret svær synes jeg. Hvis jeg skal sige en så må det være Fire Study af Maria V. Snyder. Tredje bog i Study serien. Jeg ved ikke om folk hader den, men så vidt jeg kan forstå er mange skuffet over den i forhold til de andre bøger, og jeg kunne virkelig godt lide den.

3. Love triangle hvor hovedpersonen ender med den person du ikke ville have (advar for evt. spoiler)
Denne er også svær. Jeg hader love triangles, men jeg tror aldrig jeg har læst en hvor hovedpersonen er endt sammen med “den forkerte”.

4. Populær genre du sjældent læser
Contemporary/romance. Jeg ved ikke helt hvordan man vil oversætte denne genre, men jeg tænker på John Green bøger, Anna and the French Kiss og så videre. Jeg læser dem da ind i mellem, for at læse noget anderledes, og man ved aldrig om der gemmer sig en juvel der. Men det er sjældent at jeg læser den genre, jeg er allermest til fantasy, dystopisk og paranormal

SONY DSC

5. En populær eller elsket person du ikke kunne lide
Hmm. Lara Jean fra To All the Boys I’ve Loved Before. Så vidt jeg har kunne forstå er ret mange vilde med hende, jeg kan ikke snuppe hende, og hun var den største grund til at jeg ikke brød mig om bogen.

6. En populær forfatter du ikke er vild med
Jeg kan komme på et par stykker. John Green. Jeg har kun læst En Flænge i Himlen, og jeg kunne da godt lide den, men synes ikke den var så fantastisk som alle andre. Neil Gaiman. Jeg har læst 3 bøger af ham, tror jeg. Coraline elskede jeg. Stardust var okay, men meget tung, og American Gods var alt for underlig.

7. Populært bog fænomen du er træt af (F.eks. Love triangle, korrupt regent, etc.)
Love triangles. Jeg er virkelig træt af det, eller jeg egentlig aldrig nogensinde været vild med det. Jeg forstår ikke hvorfor det er så populært at skrive om.

8. En populær serie du ikke er interesseret i
Pushing the Limits af Katie McGarry. Det kan godt være det er en god serie, men jeg har intet ønske om at læse den. Det er contemporary, hvor der virkelig skal en del til at jeg gider læse den. Det kan være en dag, hvis jeg løber tør for læsestof 😛

9. Man siger: “Bogen er altid bedre end filmen”, men hvilken film/tv-serie adaption kan du bedre lide end bogen?
Jeg har nævnt den før men Percy Jackson & Lyntyven. Der er også Stardust af Neil Gaiman. Bogen var god, men den var simpelthen en tand for tung for mig.

2 Comments on Unpopular Opinions Book Tag

  1. Åh, det tag skal jeg virkelig også snart have lavet! Det er sådan nogle gode spørgsmål – og så fedt at høre folks mindre populære meninger. Vi er jo alle forskellige 🙂

    • Ja nemlig! Det er ret fedt, i forhold til kun at høre alle de populære meninger 😛
      Jeg glæder mig til at læse dine svar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.