Findes der noget bedre end udsalg? Det synes jeg ikke 🙂 Jeg ender altid med at bruge næsten flere penge, end hvis der ikke havde været udsalg, fordi der er flere ting jeg får puttet i kurven 🙂
Spartoo holder udsalg i øjeblikket hvor du kan spare helt op til 60%! Og de har noget for enhver smag og så endda gratis fragt!

De har fine sko i alle størrelser og typer. Og masser af tasker. Altså jeg elsker bare tasker. Ville gerne have et helt værelse alene med tasker, ville I også det?
Det har endda også beklædning, hvilket jeg selv først lige har opdaget nu. Ja jeg er lidt langsom, det ved jeg godt!

Jeg kan rigtig godt lide at Spartoo har så meget forskelligt at vælge imellem, om det så er sko, tasker eller tøj. Mest begejstret er jeg nok over sko afdelingen, og nok mest af den grund at de har sko i min størrelse. Har vidst nævnt det før, men det er altså bare så fedt! For det er noget af det jeg har sværest ved at finde, og specielt til en pris der er til at betale.
Hurra for Spartoo 🙂

2 Comments on Udsalg

  1. Haha, hvad får folk dog for at reklamere for den hjemmeside? q:

    Jeg holder minimum ét sabbatår, hvor jeg skal arbejde det første halve år og dernæst 5 måneder på højskole. Om jeg holder et sabbatår mere vil vise sig. Jeg drømmer lidt om at flytte et par måneder til Berlin, men der er meget, der skal klappe, for at det kan blive en realitet. Når jeg skal igang med at studere, skal jeg studere psykologi.

  2. Jeg skal på Odder Højskole, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg skal have hovedfagene psykologi og dans, og så beklædningsdesign som det største valgfag. Derudover skal jeg være kreativ på alle mulige måder og så dyrke en masse sport og spille musik 🙂
    Berlin ville være alt for nice, men det er desværre ikke så realistisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.