De fleste sko jeg køber er meget neutrale. Enten sorte eller brune. Brune! Jeg elsker brun. Men faktisk synes jeg at det kan være fedt med farvede sko. Forstil dig til en eller anden fest, eller bare et arrangement af en eller anden art, hvis man har sort eller hvidt tøj på, og så med et par blå sko til. Det kunne da se lidt fedt ud.

Ikke-navngivet-1 kopi

Til sommer (Ja ja jeg drømmer stadig om sommer og sol!) kunne det da være sødt med et par ballerina sko sammen med en sød sommerkjole.
Eller hvis man skulle til fedt så pumps med en fin sort kjole eller en sort top sammen med et par fede denim bukser.
Er jeg den eneste der syntes det kunne være fedt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.