Ja, nu gør jeg det igen. Snakker om Irland endnu engang. Jeg beklager 😉
Hvis I er trætte af at læse om Irland, så bare spring dette indlæg over.

Det er vidst ikke til at komme uden om, at jeg glæder mig?
Der skulle være wifi alle steder, men om der er det på værelserne alle steder eller i fælles områderne ved jeg ikke endnu, men i så fald, kan det være der vil komme små opdateringer på twitter og facebook, men det vil tiden vise 🙂

Der er kommet et par små ændringer, som jeg lige syntes jeg ville dele med jer 😉

glpic2Når jeg tager til Galway, og er der i et par dage, skulle jeg oprindeligt at sovet på The Kinlay House, som skulle være et godt hostel. Men jeg ombestemte. Inspireret af Bed & Breakfast fra mit tidligere indlæg, og fordi B&B bare er det bedste, undersøgte jeg dem lige nærmere. Og jeg fandt et som jeg synes er til at betale, og ikke skulle ligge så forfærdelig langt fra centrum. Jeg vil ikke så langt ud, at jeg skal med bus eller noget for at komme til centrum, specielt fordi jeg kun skal være i Galway fra den 20 – 22.
Det sted jeg har fundet hedder Griffin Lodge, og har fået ganske udmærkede anmeldelser. Jeg har fået bestilt mig et single værelse med eget badeværelse, og det ser da meget hyggeligt ud, gør det ikke?

pic002bOg min sidste nat i Dublin tager jeg på hotel, og ikke hostel. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor. Jo måske. Tanken om at have min egen dør at lukke efter en 2 ugers lang rejse fyldt med oplevelser inden jeg rejser hjem til Danmark er meget tiltrækkende. Jeg kiggede ellers på mit normale hostel, men kunne ikke bestille overnatning til den nat endnu, og så kiggede jeg for sjovt på hoteller og Bed & Breakfast’s. B&B’s blev for dyre, hvis de skulle ligge i centrum. Specielt fordi det kun er én nat, så vil jeg gerne have det tæt på centrum, så jeg hurtigt og nemt kan komme til bussen om morgenen. Og dette Hotel har også fået fine anmeldelser. Selvfølgelig også nogle knapt så begejstrede anmeldelser, men det er heller ikke et topklasse hotel, og for mig drejer det sig kun om en nat. Det hedder The Ferryman Hotel.

Det eneste jeg mangler nu er at bestille den 4 dagstur og så skulle alt det praktiske være bestilt 🙂 Men skal lige have samlet de sidste penge sammen, og venter til sommermånederne med at bestille den 🙂

For det ikke skal være løgn (Okay folk på twitter ved det måske) så er der endnu en dejlig tøs der skal med! Det er min bedste venindes tvillingesøster, som sjovt nok også er min veninde. Hun rejser med os den 15 oktober og tager hjem med sin søster om søndagen, hvor jeg som bekendt drager videre. Det er bare så fedt! Alle tre. Og hun tog rigtig røven på både mig og søsteren, det samme gjorde min veninde også, da hun fortalte hun kunne komme med. Har jeg fortalt jer det? Ellers kan jeg godt fortælle jer om det, og da søsteren tog røven på os begge. Det er ikke så tit det lykkes folk at narre mig på den måde, specielt ikke folk jeg kender 🙂

Men i hvert fald, rigtig fed. Jeg måtte så lige ind og afbestille vores to overnatninger i Dublin (Hurra for gratis afbestilling) og så booke på ny 🙂 Vi havde kun bestilt et 2 personers værelse til begge nætter. Man kunne ikke få 3 personers værelse – men 4 personer. Så det bestilte vi. Min veninde og jeg sparer 100 kr i alt på overnatningen, på at søsteren kommer med 🙂 Derfor har jeg også valgt hotel på min sidste nat 😉

3 Comments on Turen går til Irland

  1. Ej, hvor lyder det bare fedt! Især at du har fundet et bed and breakfast. Er sikker på, det er den helt perfekte måde at opleve bystemningen og de lokale – og så især i Irland!

  2. Jeg får aldrig nok af rejse-indlæg 😀 Har selv totalt rejsefeber, men desværre ikke nogle rejseplaner at se frem til lige p.t., så jeg nyder at opleve det gennem andre 😀

  3. Helt enig! Og det er faktisk netop dét, jeg kan lide ved at læse blogs, når man kan mærke, at det er personligt og oprigtigt betyder noget for bloggeren.

    Hebé nej, jeg har aldrig kunnet lide lagkage.. Eller det vil sige, jeg kan ikke lide lagkagebunde, flødeskum og kagecreme, og det er svært at komme uden om i en lagkage 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.