26551529

Forfatter: Tui T. Sutherland | Original titel: Against the Tide | Serie: Spirit Animals #5 | Antal Sider: 208 | Genre: Fantasy | Forlag: Alvilda
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda

Solen skinner altid i De Hundred Øers land, men alligevel er det, som om der hviler en tung skygge over Conor, Abeke, Meilin og Rollan. De fire helte har ikke kunnet ryste deres forfølgere af sig. Det virker, som om erobrerne på mystisk vis kan regne alle deres bevægelser ud på forhånd.

Og mens børnene sejler hen over det tropiske paradis’ krystalklare vande, går sandheden endelig op for dem: Der er en forræder iblandt dem.

Denne bog var virkelig spændende. Det er nu klart at der er en forræder iblandt dem, men ingen ved hvem det er, om det er en af børnene eller de voksne. Jeg kunne ikke lade være med selv at sidde og gætte med. Vi følger fortællingen fra alle fire børns synsvinkel, hvilket kun gør det hele endnu sværere, og til et endnu større mysterium.

Jeg kan ikke rigtig beslutte mig for, hvilket barn jeg bedst kan lide. De gennemgår alle en stor udvikling, specielt Rollan og Meilin. For hver bog begynder jeg at holde mere og mere af dem. Tarik og Lenori er stadig lidt… distancerede. Vi kommer en smule ind under huden på Tarik i denne bog. Jeg kom aldrig frem til hvem forræderen var, før det blev afsløret. Jeg blev overrasket, men det kom alligevel ikke som et chok.

Skrivestilen er flydende og gør bogen til en fornøjelse at læse. Vi møder et par af de mægtige i denne, og møderne er generelt anderledes end dem i de forrige bøger.

Konflikten og handlingen spidser virkelig til, og jeg er rigtig spændt på, hvordan det hele kommer til at udvikle sig, specielt med den slutning som denne bog havde. Det var nok en af de mest alvorlige cliff-hangers i denne serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.