15785178Forfatter: Trisha Leigh
Original titel: Whispers in Autumn
Serie: The Last Year #1
Antal Sider: 443
Genre: Dystopisk
Forlag:
Udgivet: 2012
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Min mening:
In 2015, a race of alien Others conquered Earth. They enslaved humanity not by force, but through an aggressive mind control that turned people into contented, unquestioning robots.

Except sixteen-year-old Althea isn’t content at all, and she doesn’t need the mysterious note inside her locket to tell her she’s Something Else. It also warns her to trust no one, so she hides the pieces that make her different, even though it means being alone.

The autumn she meets Lucas, everything changes.

Althea and Lucas are immune to the alien mind control, and together they search for the reason why. What they uncover is a stunning truth the Others never anticipated, one with the potential to free the brainwashed human race.

It’s not who they are that makes them special, but what.

And what they are is a threat. One the Others are determined to eliminate for good.

Min mening:
Jeg elsker coveret til denne bog, og så virkede den bare super spændende. Bogen var da også god, men ikke så god som jeg havde håbet den ville være, den var en smule langtrukken. Starten var utrolig forvirrende, og det fungerede ikke rigtigt. Det hele blev dog forklaret senere i bogen, men den totale forvirring i starten, duede bare ikke for mig.

Althea var en okay hovedperson, ikke så meget mere end det. Hun var ret neutral, ret ligegyldig. Med Lucas var det, det samme. Det gør bogen bare en anelse sværere at komme i gang med, når man ikke holder vildt meget af hovedpersonerne.

Handlingen var okay, specielt da den først gik i gang, slutningen var der fuld knald på, men det meste af bogen var lidt kedelig. Nu er det en del af serien, og den første bog har virkelig været grundlaget og opbyggelsen af hele universet, og jeg kunne sagtens forestille mig at resten af bøgerne ville være mere spændende, men denne var lidt for kedelig.

Selve princippet, eller ideen af plottet var dog rigtig rigtig god, og jeg overvejer stadig om jeg skal læse videre i serien, for at finde ud af hvad der vil ske. Der var dog enkelte ting jeg ikke brød mig om, men jeg vil ikke kunne skrive og diskuterer hvad uden af spoile handlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.