I dag fik jeg printet de sidste papirer ud til rejsen. Det var alligevel nogle ting. Rejsedokumenter, hostel booking, day-trip bookings (2 stk), kort over den by i Nordirland vi skal være i, bus tider fra Dublin til Belfast 🙂
Ja det er mig der står for alt det praktiske. Måske fordi jeg har gjort det en gang før, sidste år? 🙂

Og i går smuttede jeg lige i banken efter den valuta jeg havde bestilt. Nogle Euro til Irland og nogle britiske pund til Nordirland. Pisse irriterende, at de ikke bare kan bruge det samme.
Nå men hende bank damen, var ved at give mig hjerte stop! Da hun kommer tilbage efter at have hentet min valuta siger hun. “Ja lidt euro og egyptiske pund.” Jeg kunne mærke al blodet forlade mit ansigt. “Egyptiske???!” spørger jeg lettere panisk. “Ja.” svarer hun, og kigger på mig, som om der er noget underligt ved det. “Men jeg har ikke bestilt egyptiske pund, jeg har bestilt britiske pund!” nærmest råber jeg, så hele banken kan hører mig. Bankdamen kigger ned i valuta mappen en ekstra gang og siger: “Undskyld ja, det er britiske pund. Der var det lige før jeg sendte dig et helt andet sted hen.” Det siger du ikke? Jeg var ved at gå helt i panik hehe.

Men nu er alt det ordnet. Og på søndag skal jeg snakke over Skype med min online violinlærer som jeg skal møde deroppe og hans kone, som skal kører os. Vi skal lige snakke, om hvornår de skal hente os og sådan.
Nu må vi se om jeg kan forstå dem 😛

1 Comment on Trip to Ireland part 2

  1. Det kan jeg heller ikke huske, om du fik – bedre set end aldrig!
    Ireland? Wow. Jeg er slet ikke misundelig. (ironi kan forekomme i denne kommentar) :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.