Ja der er faktisk 1 måned til jeg smutter til Irland med min veninde. Åh hvor jeg glæder mig! Vi har siddet og lagt et skema over de ting vi skal nå, og det er meget. Vi får travlt hehe. Kunne være jeg skulle tage et billed af planen en dag?

The museum is an outstandingly original visitor attraction which has been completely re-imagined and designed focusing on a fun and interactive visitor experience. While remaining true to the ethos of a wax museum, The National Wax Museum Plus presents a snap shot of Irish cultural heritage but with a very modern twist!

Vi skal hen og se The National Wax Museum Plus, hvilket jeg også selv var, da jeg var deroppe alene. Bare sig til, hvis I vil se nogle billeder? 🙂

Guinness is a popular Irish dry stout that originated in the brewery of Arthur Guinness (1725–1803) at St. James’s Gate, Dublin. Guinness is one of the most successful beer brands worldwide. It is brewed in almost 50 countries.

Guinness er et must-see sted når man er i Dublin. Og så er det lidt pinligt, at jeg ikke var der selv da jeg var der hehe. Men det skal der rådes bod på nu om en måned 😀

The leprechaun was a somewhat neglected character in Irish Mythology, although many people know something about him, to date there was not much background material available to the public. This museum is designed to be a fun and engaging way to access the folklore and mythology of Ireland.

Dette museum National Leprechaun Museum faldt jeg over ved et tilfælde. Det er ret nyt, åbnede i 2010, men opdagede det ikke før for et par dage siden. så jeg skyndte mig at skrive til min veninde om vi ikke skulle se det, for det virker da hyggeligt ikke? 😉 Og hun sagde ja! 😀 Jeg glæder mig rigtig meget til at se det.

1 Comment on Trip to Ireland part 1

  1. I lige måde! Det var super at få lov til at sætte ansigt på så mange mennesker.

    Det gjorde jeg – håber jeg også du gjorde =D Forhåbentlig kommer der endnu et bloggertræf, så vi kan ses igen! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.