Jeg er en af dem der elsker tørklæder. Jeg går dog ikke med dem så meget her om sommeren hvor det er varmt. Det er for uudholdeligt 🙂

Ikke-navngivet-2 kopi

Desigual & Levis

Jeg har ret mange, og skaffer mig tit nye. Jeg elsker at have dem i forskellige farver og mønstre, så de kan passe til det tøj jeg nu engang har på.
Om vinteren har jeg nogle tykke tørklæder eller halstørklæder på, som varmer en smule mere. Foråret og efteråret er til de lidt mere “almindelige” tørklæder. Og ja, ikke rigtig noget om sommeren. Ellers skal det være en meget kold sommer i hvert fald.

Det minder mig også om. Hvordan kan nogle folk holde det ud om sommeren? Altså tykke halstørklæder. Eller jakker for den sags skyld. Jeg ser engang i mellem folk med tykke dunjakker når det er over 20 grader varmt udenfor. Jeg forstår det virkeligt ikke. Hvad gør de mennesker så, når vinteren kommer, og det bliver rigtig koldt?

4 Comments on Tørklæder

  1. Hahaha det er du den første der siger 🙂
    Og ja det sagde han 😀 Jeg er nu heldigvis aldrig blevet stødt over det. Jeg syntes bare at det er meget morsomt efterhånden ;D

    Jeg elskede også engang tørklæder, men jeg må indrømme at jeg aldrig går med dem mere.

    Simone
    Microcut.dk

  2. Tørklæder er for mig et must have. Jeg går med dem altid, føler mig simpelthen så bar om halsen og over brystet, hvis jeg ikke har et tørklæde på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.