Denne uges tema er serier jeg endnu ikke har læst færdig.

1: The Iron Fey af Julie Kagawa
Jeg har læst de første to bøger i serien, og har allerede de næste to stående på hylden. Jeg elsker denne serie, men vil ikke have den slutter, derfor udskyder jeg det lidt, at læse resten

2: The Strain Trilogy af Guillermo del Toro og Chuck Hogan
En rigtig god, spændende og alternativ vampyr historie. Jeg har lige fået de sidste to bøger i trilogien, men har ikke fået dem læst endnu.

3: Vampire Academy af Richelle Mead
En bog jeg blev meget overrasket over, men har desværre ingen af de andre i serien, så jeg kan ikke læse videre, før jeg får det.

4: Sookie Stackhouse af Charlaine Harris
Jeg har læst de første 5 bøger tror jeg det er, på dansk. Har 2 mere på dansk, og de første 8 på engelsk. Jeg planlægger at læse den på engelsk på et tidspunkt.

5: The Mortal Instruments af Cassandra Clare
Her har jeg igen kun 1’eren, som jeg blev meget overrasket over. Skal klart læse videre, når jeg får flere bøger i serien.

6: Black Dagger Brotherhood af J. R. Ward
Jeg læser den på dansk, og venter spændt på at 3’eren bliver udgivet.

7: Jarastavens Vandring af Saga Borg
Jeg ved egentlig ikke helt om, hvorfor jeg gik i stå med denne serie, for den er god. Men jeg lånte den, og så udgik den, da jeg ville købe den, og fik kun købt 1’eren. Nu er de kommet igen, og jeg har de første 5, og skal snart læse dem igen.

8: Fallen af Lauren Kate
Jeg har kun læst 1’eren, og skal ikke læse videre. Jeg måtte simpelthen kæmpe mig igennem den, den er så ringe synes jeg. Så gider ikke spilde min tid på, at læse videre.

9: Harry Potter af J. K. Rowling
Mine bøger blev ved med at blive stjålet, så det var lidt svært at komme igennem. Nu har jeg fået hele serien igen på engelsk, og skal snart have læst den.

10: Heksemesteren af Margit Sandemo
Endnu en “lang” serie af Margit Sandemo. Jeg har læst de to første, og har 3’eren stående på hylden.

2 Comments on Top Ten Tuesday #3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.