Jeg har (dags dato) 163 ulæste bøger på mine reoler. Og så tæller vi ikke mine kindle bøger med. Her viser jeg fem af de bøger der har stået på mine hylder alt for længe. Jeg har faktisk lavet et lignende indlæg her. Men nu får I en ny og opdateret udgave.

SONY DSC

Freja af Johanne Hildebrandt har jeg faktisk allerede læst, men det er så lang tid siden at jeg ikke kan huske noget som helst, og så vil jeg gerne have læst hele trilogien. Den har stået der ret længe efterhånden.

The Dead of Winter har jeg også virkelig haft stående længe, den virker god og jeg vil rigtig gerne læse den, jeg er bare aldrig kommet til den. Men det skal jeg nok en dag. Jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvad den handler om længere, men jeg købte den vel af en grund.

Flesh & Blood er bog 2 i House of Comarré serien. Jeg var ret glad for den første, og har de to næste stående, jeg skal bare have dem læst!

Så er der Gone af Michael Grant. Den kan jeg ikke huske hvor længe jeg har haft stående, men længe. Jeg vil stadig gerne læse den, men altså, der er jo så mange bøger!

Sidst men ikke mindst er der The Summoning som jeg købte da jeg var i Irland tilbage i 2011. Jeg har haft den i 4 år uden at læse den. Det er faktisk lidt pinligt. Har flere bøger der er så gamle, som står ulæste, og jeg vil jo gerne læse dem, men tiden er ikke altid til det!

4 Comments on Top 5 unread books

  1. Jeg har faktisk også haft trilogien af Johanne Hildebrandt til at stå ulæst i alt, alt for mange år.
    Men vi når det jo nok en dag 🙂

  2. Hvad er der med den Hildebrandt trilogi, den har jeg også haft stående ulæst på hylden siden den udkom. Jeg kan se den bliver genudgivet her i løbet af efteråret, så jeg tænkte at det kunne være min motivation for at få den læst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.