Jeg vil ind i mellem lave en top 5 over bøger inden for et eller andet emne. Indlæggene kommer ikke på noget bestemt tidspunkt. Har I ideer til emner, så skriv gerne en kommentar.
De kommer i uvilkårlig rækkefølge

Mine top 5 ulæste bøger

6 Harry Potter
Jeg har kun læst de første 3 Harry Potter bøger. Der er flere forskellige grunde til at jeg ikke har fået læst resten. Og det er ikke fordi jeg ikke vil, det vil jeg gerne, men det er bare som om jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til at få læst videre i serien, men det skal nok komme en dag.

1582996City of Ashes
Og resten af serien. Jeg har kun læst den første bog, City of Bones. Jeg har de næste tre bøger hjemme, men det er bare som om jeg ikke kan komme videre. Jeg venter på en dag hvor jeg virkelig har lyst til at læse videre, for det har jeg ikke lige nu. Men det skal nok komme en dag.

2495562The Wise Man’s Fear
2’eren i The Kingkiller Chronicles af Patrick Rothfuss. Jeg elskede virkelig den første, den overraskede mig enormt meget. Jeg har The wise man’s fear stående på hylden, og jeg vil virkelig gerne læse den, men jeg venter til at 3’eren engang udkommer. Eller i hvert fald får en udgivelsesdato, hvilket jeg håber sker meget snart.

15844279Alice in  wonderland
Jeg har aldrig læst denne, og jeg har heller aldrig set nogle af filmene, eller i hvert fald ikke en hel film. Jeg har altid syntes at historien var så underlig og uhyggelig, og jeg har ikke haft lyst til at læse bogen. Men jeg fik den til et bogloggertræf, så på et eller andet tidspunkt skal jeg nok få den læst. Har nogle af jer læst den?

16159611Beautiful Creatures
Jeg har set filmen men ikke læst bogen. Jeg ejer bogen, men jeg ved ærlig talt ikke om jeg nogensinde får den læst. Jeg har lidt mistet lysten, og overvejer at skaffe mig af med bogen så den ikke fylder mere. Filmen var okay synes jeg, men den og så anmeldelser har stjålet lysten til at læse denne bog og serien.

1 Comment on Top 5 ulæste bøger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.