Top 5 bøger jeg gerne ville læse for allerførste gang. Der er bare et eller andet magisk ved nogle bøger, som man kun rigtigt oplever den første gang man læser den.

SONY DSCJeg havde glædet mig rigtig meget til The Immortal Rules af Julie Kagawa, og den skuffede bestemt ikke. Jeg synes den var helt vildt god. Glass Houses – Den første bog i Morganville serien. Der er bare et eller catchy ved den serie, og for det meste er der altid noget helt bestemt ved den første bog i en serie eller trilogi. The Hunger Games ville jeg også rigtig gerne læse for første gang igen, men her er jeg faktisk i tvivl om jeg ville læse denne eller Catching Fire for første gang, for Catching Fire var også ret awesome! Obsidian af Jennifer L. Armentrout fordi den var super god og fængende. Og så kommer det vel ikke som nogen overraskelse, at jeg gerne vil læse Darkfever for første gang igen? Faktisk ville jeg gerne læse hele serien for første gang igen. Jeg elsker den serie.

Der er ret mange bøger jeg faktisk gerne ville læse for første gang igen, blandt andet Stolen Songbird, Halfway to the Grave, the False Prince, the Name of the Wind og mange andre. Men dem på billedet er nok min top 5.

Hvilke bøger ville I gerne læse for første gang igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.