Jeg har tidligere lavet et indlæg med mine yndlingscovers, og der kommer nok et par indlæg mere, for der er så mange flotte synes jeg. Dog bliver dette indlæg om 5 covers jeg synes er ret grimme!

SONY DSC SONY DSC

Det jeg “hader” mest ved denne serie er at dens covers ikke matcher hinanden, og dette er da bare tudegrimt. Undskyld mig, men det er det. Jeg skal da også snart have bestilt den anden udgave i hardcover tror jeg, for bogen er jo rigtig god. SONY DSC

Denne bog er også rigtig rigtig god synes jeg, men jeg var langsom om at komme igang med den, fordi coveret simpelthen bare er så grimt!SONY DSC

Jeg har ikke læst bogen endnu, og har ikke travlt, for coveret opmuntre ikke ligefrem til det. SONY DSC

Hele denne series bogcovers er tudegrimme synes jeg, undskyld til folk der synes de er pæne men det synes jeg ikke. SONY DSCJeg hader dette cover, jeg ser selvfølgelig bort fra “læseeksemplar” mærkatet, men synes bare coveret skriger børnebog, og det er nok mest fonten der ikke fungerer for mig. Kan meget bedre lide det engelske cover.

1 Comment on Top 5 grimmeste covers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.