Jeg elsker at genlæse bøger. Jeg gør det dog meget sjældent, da jeg super gerne vil opdage nye gode bøger, dog var der en periode i mine tidlige teenageår, før jeg blev den læsehest jeg er i dag, hvor jeg genlæste bøger utrolig meget. Det var primært før jeg lærte Goodreads at kende, og før jeg blev en del af blogger verdenen.

SONY DSC

De to første Demon in my view og In the Forests of the Night er nok dem jeg har genlæst oftest. Jeg elsker virkelig de bøger. I dag har jeg læst tonsvis af bøger der er bedre end dem, men de betyder noget helt særligt for mig. Det var mine første vampyr bøger, de var hos mig igennem en meget svær periode i mit liv og det var de første bøger jeg læste på engelsk. Jeg har dem også på dansk, og jeg nægter at skille mig af med hverken de danske eller engelske udgaver – de har en helt særlig sentimental værdi for mig som jeg ikke rigtig kan beskrive. Og så er de efterhånden godt slidte efter al den læsning 🙂
Halfway to the Grave har jeg også genlæst et par gange, og enkelte gange har jeg bare genlæst enkelte passager i den – jeg elsker den bog og så er den rigtig god hvis man ikke er i det bedste humør og har brug for at grine. Det Skjulte Rige af Clare B. Dunkle har jeg også læst rigtig mange gange. Det er egentlig ikke fordi bogen er helt fantastisk, der er bare et eller andet jeg godt kan lide ved den, og så var det i samme periode som de to bøger jeg nævnte først – og før jeg fik goodreads og en blog.
Og så dobbelt snyder jeg faktisk lidt her, fordi jeg har aldrig genlæst World After. Jeg ville faktisk vise Angelfall men den har jeg lånt ud i øjeblikket, så bruger to’eren i stedet. Og nej, jeg har heller aldrig genlæst Angelfall – men jeg kunne sagtens forestille mig selv at genlæse den et par gange eller mange, simpelthen fordi den bare er så fed!

1 Comment on Top 5 genlæsninger

  1. De eneste bøger jeg kan huske at have genlæst som voksen er Harry Potter og Den store Djævlekrig. Ellers synes jeg aldrig at jeg får genlæst alle de bøger jeg egentlig gerne ville, for der er så mange nye der også “skal” læses. :S

    Mere tid til læsning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.