SONY DSC

Julie Kagawa
Jeg ville gerne møde Julie Kagawa. Hun har spyttet ret mange bøger ud. Iron Fey serien, The Immortal Rules og senest Talon. Hun skriver om både vampyrer, feer og drager. Jeg ville super gerne møde hende og få et par bøger signeret af hende. Indtil videre ejer jeg alle hendes bøger, og skal helt sikkert have fat i hendes andre.

Jennifer L. Armentrout
Det er jo helt vildt hvor meget den kvinde kan skrive! Indtil videre har jeg læst hendes Lux serie, Obsession, Don’t Look Back og White Hot Kiss. Jeg skal snart have bestilt Wicked, og har jeg Half-blood og Stone Cold Touch stående. Det er ikke så lang tid siden jeg læste min første bog af hende, og jeg var bare hooked lige med det samme! Jeg har allerede fået en bog signeret af hende – Stone Cold Touch, igennem en online signering, og jeg ELSKER den bog (Selvom jeg endnu ikke har læst den), men jeg gad altså godt at have noget signeret af hende.

Rachel Caine
Jeg har ikke læst alt af hende endnu. Kun hendes Morganville Vampires serie, som jeg tilgengæld knus-elsker. Den er simpelthen så god, og min guilty-pleasure. Jeg har for nyligt anskaffet mig Prince of Shadows af hende, og når hendes næste bog: Ink and bone kommer skal jeg også fluks have den. Jeg ville SÅ gerne møde hende, for hun virker super sød og nede på jorden. Jeg har fået noget signeret af hende, men det kommer på bloggen en anden dag.

Melissa Landers
Det er ikke engang en måned siden at jeg læste Alienated, men jeg elskede den virkelig! Den var rigtig god, og jeg gad virkelig godt møde hende og udspørge hende lidt om universet i serien. Jeg gad også godt have noget signeret af hende (selvfølgelig vil jeg gerne det). En skønne dag.

Karen Marie Moning
Sidst men ikke mindst, forfatteren til Fever serien. En af mine ultimative favorit serier, den er helt vild god! Jeg opdagede for sent at man kunne købe Burned signeret og få sendt internationalt 🙁 Da jeg opdagede det, var det slut og der kørte kun en for USA. Men jeg håber det kommer igen, så jeg kan få en signeret! Og ellers ville jeg bare gerne sludre med hende om Fever bøgerne og universet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.